iry-gabriela

1

Bucataras
incepator

Roman, Neamț

Bucataras din 22.12.2011

RETETE239
PRIETENI199
Retete / Paste

Budinca cu taietei de casa a la Baia Mare

In Paste la 14 Iul 2017

Pentru început, pregatim tăieței, punand într-o oala apă cu un pic de sare. Cand apa începe sa fiarba, adăugăm tăiețeii si îi lăsăm sa fiarbă, dar nu de tot, ci al dente, cum se spune. Ii strecuram si apoi ii clatim un pic în apă rece pentru a nu se lipi...

Fundite cu kaizer si rosii in bulion

In Farfalle la 21 Feb 2013

Pentru inceput punem apa la fiert cu sare si un pic de ulei. Dupa ce a fiert apa adaugam pastele si le lasam cam 8 minute, dupa care se scurg.  Cat fierbe apa pentru paste pregatim sosul: punem kaizerul impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul la calit. Adaugam sarea, busuiocul si...

Spirale cu branza de oi

In Fusilli la 7 Mai 2012

Se pune la fiert apa cu un pic de ulei, dupa care se adauga spiralele si se lasa sa fiarba 10 minute.    Dupa ce s-au  fiert se scurg si se aseaza intr-un vas. Separat se framanta casul si se adauga peste spiralele calde impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca...

Fundite cu nuca

In Paste la 14 Apr 2012

pentru inceput  vreau sa specific ca nu am trecut si gramajul la ingrendiente pentru ca eu am folosit din ochii fiecare din ingrendiente.     am fiert funditele in apa cu un pic de ulei dupa care le-am strecurat si le-am amestecat cu nuca ,care si  ea a fost amestecata cu...

Paste rondele cu branza

In Paste la 13 Mar 2012

Pentru inceput se pune la fiert apa cu un pic de sare, iar dupa ce s-a fiert se adauga pastele care se lasa cam 6 minute, dupa care se scurg bine de apa si se amesteca cu branza care a fost amestecata cu zaharul, ouale,z aharul vanilat si esenta de rom.      Separat se...

Taitei de casa fara ou

In Paste la 6 Feb 2012

Apa se pune intr-un vas cu un pic de sare dupa care se adauga faina si se framanta un aluat pe care sa il putem modela.  Aluatul se imparte in doua si se ia o bucata si se intinde cu un sucitor formandu-se o turta subtire si se presoara cu faina. Apoi se ruleaza si se taie fidelute dupa...

Penne cu spuma de praz si smantana

In Penne la 24 Ian 2012

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot se adauga pennele si se fierb cateva minute, dupa care se scurg de apa si apoi se aseaza un capac pentru a se mentine calde.     Separat se ia prazul, se curata, se spala si se opareste in apa fiarta cu sare, dupa care se...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]