iry-gabriela

1

Bucataras
incepator

Roman, Neamț

Bucataras din 22.12.2011

RETETE239
PRIETENI190
Retete / Pizza

Pizza margherita

In Pizza la 30 Mai 2017

     Pentru început, pregătim maiaua astfel: într-un bol, punem 250 ml apă călduță în care am adăugat cele două linguri de zahăr, plicul de drojdie si 2 linguri de făină, amestecăm si apoi se lasă pâna creste si se formeaza o spumă deasupra....

Pizza cu trei feluri de brânză

In Pizza la 8 Oct 2015

Aluatul: Drojdia se sfărâmă,  peste care se adaugă zahăr, un praf de sare și 3 linguri de faină.  Peste acestea se adauga paharul de apă  călduță,  se amestecă bine și se lasă maiaua la umflat până crește în  volum. Separat se...

Impletite cu mac si seminte de dovleac

In Piine la 5 Apr 2012

Pentru inceput preparam o maia din drojdie, zahar, apa si 3 linguri de faina si o lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut maiaua o adaugam peste faina in care am pus un praf de sare. Incepem si framantam adaugand si 3 linguri de ulei si mac atat cat dorim. Framantam un aluat...

Paine dulce de casa

In Piine la 19 Mar 2012

Pentru inceput pregatim o mai din drojdie,2 lingurite de zahar,o cana de apa calde si 4 linguri de faina. dupa ce maiaua a crescut ,o adaugam peste faina care a fost cernuta , apoi adaugam oul,laptele si uleiul dupa care framantam un aluat elastic care il lasam la crescut la un loc calduros si...

Pizza de casa

In Pizza la 19 Feb 2012

pentru inceput facem un aluat care il lasam la crescut.   separat taiem cubulete salamul si muschiul de porc,ardeiul il spalam si il taiem fidelute.    dupa ce a crescut aluatul ungem o tava cu margarina si intindem aluatul. adaugam un pic de ketchup peste aluat...

Painica neagra cu seminte

In Piine la 12 Feb 2012

pentru inceput drojdia se amesteca ,cu zaharul,  peste care se adauga cana de bors calduta.     imediat se adauga 3 linguri de faina si se lasa maiaua l-a crescut .    separat se cerne faina si se face o gaura in mijloc si se adauga maiaua ,cu un...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]