Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 2
Set de 2 recipiente pentru cereale
Perie de pantofi
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 boluri Ellenge
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 21:15
de Bucataras 8
la 09:18
ieri la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
Rocsi
CookieMonster 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
naomy 1
anydina 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...