Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 2
Veioza OSVINO, LED
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
pe 19.09 la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
pe 18.09 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
SimonaP 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...