Se curata legumele de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare apoi se adauga otetul, uleiul, sarea, piperul si se amesteca bine.
Se poate servi ca garnitura sau chiar simpla.
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Salata de toamna
Se curata legumele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se potrivesc de sare si ulei. Se poate servi ca atare sau pe post de garnitura.
Salata de fructe
Se taie fructele cubulete/feliute si se amesteca intr-un castron. Se serveste simpla, fara alcool, frisca sau ciocolata!
Salata "horiatiki"
Se taie toate legumele si branza si se amesteca. Se adauga si maslinele, oul, uleiul, oregano, piperul si patrunjelul.
Salata de cruditati
Se curata legumele de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare apoi se adauga otetul, uleiul, sarea, piperul si se amesteca bine. Se poate servi ca garnitura sau chiar simpla.