Negresa

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 27 Feb 2010 | 7673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuci macinate
  • stafide
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie sau rom
  • cateva picaturi suc se lamaie
  • frisca
  • decor de zahar cu gust de fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).

Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alvita cu miere