
publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
publicat la 05.11.2019
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Rulada din piept de curcan
Am batut bine pieptul de curcan, l-am presarat cu sare si fulgi de chilli. Am rulat pieptul strans, l-am tavalit printr-un amestec de boia cu busuioc si l-am impachetat in folie de aluminiu. Il punem intr-o tava cu putina apa si il dam la cuptor cca 15 minute. Dupa ce trec aceste 15...
Caltabos
Fierbem si macinam maruntaiele si jumarile, le amestecam cu orez fiert si ceapa macinata pe care am calit-o.Eu pun o mana de orez la cca 2 kg de maruntaie si jumari. Condimentam compozitia, umplem matele si le legam la capete, iar pe urma le undam.
Calbas cu pasat(orez)
Dupa ce s-au fiert carnurile le taiem bucati si le amestecam cu pasatul(orezul) si adaugam ceapa calita.Le condimentam. Neaparat la calbas trebuie cimbru. Umplem matele (alea groase de la porc), legam la capete si ii undam.Se pun pe urma la fum.