luminitzaschiau

1

Bucataras
incepator

Sibiu

Bucataras din 20.12.2011

RETETE6
PRIETENI8
Retete / Dulciuri

Lava Cake

In Prajituri la 28 Mar 2015

Untul si ciocolata se topesc la abur. Batem ouale intregi cu mixerul pana isi dubleaza volumul adaugam zaharul si mixam inca 5 minute. Scoatem mixerul si adaugam faina si amestecam cu spatula pana cand se incorporeaza faina bine. Adaugam ciocolata si amestecam bine dupa care punem in formele de...

Tort trei ciocolate

In Torturi la 28 Mar 2015

Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe foc. Se toarna compozitia in forma de tort cu...

Rulada cu fructe

In Prajituri la 3 Noi 2013

Se bat albusurile bine ,se adauga zaharul si astfel obtinem o compozitie ca pentru bezea. Adaugam 2 lingurite de amidon si amestecam pana se incorporeaza in compozitie. In tava punem hartie de copt pe care o ungem cu unt si intindem copozitia uniform. Dam la cuptor aprox 25 min la 180 de grade....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]