Rulada de carne tocata

de luminitzaschiau in Porc, 29 Mar 2015 | 6066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 200 g bacon felii
  • 50 g cascaval
  • 150 ml sos barbeque
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita cardamom
  • 1 lingurita turmeric
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul taiat julien. Incepem sa rulam si punem ruloul in vas ceramic. Ungem ruloul cu sos barbeque. Procedam la fel cu al doilea rulou si dam la cuptor pentru 40 min. 

Se poate servi cu garnituri sau numai cu salata, este la fel de bun in ambele combinatii.

TIPS-URI

1

Dupa 20 min la cuptor puteti sa scoateti si sa mai ungeti odata rulourile cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata