Retete cu Margareta Cismasiu

1

Bucataras
incepator

Ineu

Bucataras din 04.09.2014

RETETE117
PRIETENI110
Retete / Aperitive / Garnituri

Ciuspais de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 3 Iul 2015

 Dovleceii se curata de coaja si de seminte,daca e cazul.Se dau pe razatoarea mare,se sareaza si se lasa catava minute sa stea,pentru a lasa zeama. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei pana devine sticloasa.Se adauga dovleceii scursi bine si se lasa sa se caleasca pana se inmoaie...

Chiftelute din dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 24 Iun 2015

Se aleg dovlecei mai mari.Se curata de coaja si de seminte,daca au,apoi se dau pe razatoarea cu gauri mari.Se sareaza si se lasa sa stea cateva minute,pana isi lasa zeama.Se storc bine.Se adauga oul,faina,pesmetul,mararul tocat marunt.Se potriveste de sare si piper si se amesteca totul bine.Se...

Friganele dulci sau sarate

In Aperitive / Garnituri la 24 Iun 2015

Cele mai bune friganele se fac cu paine de casa pentru ca este mai deasa si nu e asa aerata.Painea se taie felii un pic mai groase.Ouale se bat impreuna cu laptele.Se adauga,in functie de varianta pe care doriti s-o faceti,sare sau zahar.Painea se inmoaie in amestecul de oua si lapte,pe ambele...

Cartofi noi la cuptor cu sos de iaurt

In Aperitive / Garnituri la 21 Iun 2015

Se aleg cartofi noi de aproximativ aceeasi marime.Cu partea aspra a unui burete de vase curat se spala bine cartofii.Nu e musai sa-i decojiti.Daca sunt cartofi mai mari se taie in jumatati.Se pun intr-un vas.Se adauga uleiul,sarea,piperul,rozmarinul  si usturoiul tocate.Se amesteca totul...

Retese

In Aperitive / Garnituri la 19 Iun 2015

                   Intr-un bol  se amesteca cu o lingura ouale sarea,laptele,uleiul si jumate din faina.Se adauga si restul de faina si se trece la framantat.Se framanta bine,pana aluatul incepe sa faca basici.Se lasa 20min sa se odihneasca...

Cartofi Duchesse

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2015

  Cartofii fierti se paseaza,se adauga untul si smantana.Se mixeaza in continuare pana rezulta un piure fin.Se adauga galbenusurile,sarea,piperul si nucsoara.Se umple posul la care s-a pus un dui stelat.In tava tapetata cu hartie de copt se formeaza mici gramajoare.Se dau pentru 20 min...

Placinta cu carne si bere

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2015

Foile de palcinta se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Carnea se caleste in un pic de ulei cu ceapa tocata marunt si usturoiul. Se tine pe foc pana scade toata apa. Se adauga mararul si se potriveste de sare si piper. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Dupa ce s-a racorit, se...

Pogacele cu branza

In Aperitive / Garnituri la 4 Dec 2014

 Drojdia se amesteca cu un pic de faina,laptele caldut si zaharul.Se lasa la cald pana incepe sa creasca. Intr-un vas se pune faina,ouale,sarea si se adauga plamadeala.Se amesteca cu o lingura,apoi se framanta cu mana. Se adauga uleiul si se framanta pana rezulta...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 23.07.2015

Inghetata de banane

publicat la 23.07.2015

Limonada cu menta

publicat la 12.07.2015

Kodrit Kadir

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 21

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]