Buna dimineata, bucatarasi! >:D< Ruxy, am preparat si delicioasa ta tarta rustica cu ciocolata de casa. Este o nebunie. =D> Multumim pt. reteta. Nu se face greu dar aluatul ramane extrem de moale (fara folie este imposibil de intins) si m-am ambitionat sa nu-i stric consistenta infainandu-l rau, chiar si cu amidon, ca sa ramana un fel de pate brisee. Ca sa-l pot intinde l-am tinut in plus 10 min la congelator. Minunata! @};- Sarbatorile cu bine tuturor inca o data!
Buna dimineata, bucatarasi! >:D< Ruxy, am preparat si delicioasa ta tarta rustica cu ciocolata de casa. Este o nebunie. =D> Multumim pt. reteta. Nu se face greu dar aluatul ramane extrem de moale (fara folie este imposibil de intins) si m-am ambitionat sa nu-i stric consistenta infainandu-l rau, chiar si cu amidon, ca sa ramana un fel de pate brisee. Ca sa-l pot intinde l-am tinut in plus 10 min la congelator. Minunata! @};- Sarbatorile cu bine tuturor inca o data!