Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Voturi:19
Voturi:21
Voturi:7
In cont 190
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:21
de Rocsi 9
ieri la 20:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:12
ieri la 13:24
ieri la 10:52
6 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
vasimur
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...