Beef Wellington
Postat de: danakarin in VitaSe încinge cuptorul la 180˚C. Se condimentează mușchiuleţul cu sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat. Se prăjeşte carnea, pe toate părțile, într-o tigaie, cu...Citeste continuarea
Biscuiti integrali cu crema de...
Postat de: GretaRachita in PrajituriAm aprins cuptorul la 200 de grade. Am amestecat bine oul cu mierea si cu uleiul. Am adaugat putin cate putin, continuand sa amestec, faina impreuna cu praful de copt. Am framantat si am intins o...Citeste continuarea
Bavareza mea ciudata, asta-seara...
Postat de: Ade200 in DulciuriSe așază pișcoturile într-o tavă ca de friptură. Se pune gelatina la înmuiat cu sucul din compot. Se stoarce lamâia. Caisele se așază peste pișcoturi....Citeste continuarea
Boccacio
Postat de: dena in DulciuriBlatul Se freaca bine zaharul pudra cu galbenusurile si apa. Se adauga nuca macinata si faina amestecata cu praful de copt. Separat albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se...Citeste continuarea
Briose Sharon
Postat de: ianculubita in PrajituriFacem o crema fina din unt si zahar, adaugam galbenusul si mixam bine. Intr-un bol punem pulpa de la fructe pasata cu blenderul, adaugam laptele, incorporam la crema de unt apoi faina amestecata...Citeste continuarea
Biscuiti cu lapte, Nesquick si...
Postat de: rhapsody in Dulciuri1. Intr-un vas amestecam 350 g faina cu cacaoa, Nesquick-ul si zaharul tos. 2. Adaugam in vas ingredientele lichide: laptele, oul batut, uleiul de palmier (incalzit cat sa devina lichid) si...Citeste continuarea
Briose aperitiv/ Briose sarate
Postat de: gaby_d in Aperitive / GarnituriCerneti faina intr-un bol. Puneti in vas oul, smantana, sarea, zaharul, drojdia faramata cu mana. Amestecati iaurtul cu smantana si incalziti-le usor. Adaugati peste faina si incepeti sa...Citeste continuarea
Budinca cu carne si invelis crocant
Postat de: miha in CurcanCarnea se pune intr-o cratita si se acopera cu apa. Punem si boabele de mustar, piper si coriandru, apoi punem la fiert. Fierbem pana carnea se inmoaie suficient. Scoatem pe un platou, lasam sa se...Citeste continuarea
Bomboane
Postat de: DeliciiSanatoase in Vegan / Raw veganPunem caju-ul si semintele de floarea soarelui in robotul cu lama S si procesam 3-4 minute pana incep sa capete o textura untuoasa. Adaugam apoi si restul ingredientelor, in afara de apa, si...Citeste continuarea
Bomboane cu mere
Postat de: adnia in Prajituri1. Se pudreaza cuburile de mar cu scortisoara. Se desfac foile de placinta, una cate una, se ung cu putin ulei (sa nu se usuce imediat), se taie pe latul in fasii egale, care si ele se taie pe...Citeste continuarea
Budinca de branza dulce cu dulceata...
Postat de: marianascarlat in DulciuriSe separa albusul de galbenus. Albusurile le mixam cu o lingurita de suc de lamaie pana devin spuma lucioasa apoi se adauga zaharul farin si se mixeaza pana se dizolva....Citeste continuarea
Biscuiti Simpli Decorati
Postat de: Alina26 in Prajituri1.Am pus toate ingredientele intr-un robot,si am lasat pana s-a format un aluat faramicios.L-am scos si l-am mai framantat pe masa de lucru cu putina faina.L-am invelit in pelicula si l-am dat la...Citeste continuarea
Briose cu nesquik
Postat de: Elena_Daria in DulciuriBriose: ouale impreuna cu zaharul se amesteca foarte bine. Adaugam apoi apa si uleiul. Faina cernuta o amestecam cu nesquik-ul si praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida....Citeste continuarea
Branza Camembert la cuptor cu...
Postat de: simona72 in SalateBranza Camembert o scoatem din ambalaj, o crestam putin la suprafata cu cutitul si o punem in vase individuale termorezistente. Painea ciabatta o taiem cuburi, o punem intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea
Budinca de cartofi cu branza si...
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriCartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi.Ii punem la fiert in apa rece cu sare. Separat branza o dam prin razatoare. Ouale le amestecam cu smantana si marar. Cand...Citeste continuarea
Biscuiti cu cereale
Postat de: GretaRachita in PrajituriAm amestecat cele doua faini cu cerealele maruntite, sare, praful de copt, zaharul, vanilia. Am adaugat untul topit, ouale si am amestecat bine. Aluatul obtiinut l-am dat la frigider sa se...Citeste continuarea
Biscuiti sarati
Postat de: dantes in Aperitive / GarnituriSe dizolva drojdia in putin lapte cu zahar apoi se amesteca faina cu toate ingredientele si se framanta bine adaugand cate putin lapte pana devine un aluat potrivit de tare si nu se mai lipeste de...Citeste continuarea
Brânza din iaurt
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriIaurtul se amestecă cu sarea și se toarnă într-o sită acoperită cu tifon. Se așează sita deasupra unui bol și se strânge tifonul bine în jurul iaurtului. Se...Citeste continuarea
Briose
Postat de: caroline in PrajituriSe mixeaza bine ouale cu zaharul. Adaugam uleiul,laptele,faina,praful de copt si mixam in continuare. La urma adaugam cacaua si amestecam bine. Punem din compozitie in forma de briose....Citeste continuarea
Brownie Cappuccino
Postat de: claudiaO in PrajituriBlat : punem untul cu nessul si ciocolata pe foc pana se topeste; lasam putin la racit, apoi adaugam zaharul si vanilia si amestecam din nou. Dupa ce se mai raceste putin punem ouale pe rand si...Citeste continuarea
Branza la cuptor cu legume mexicane
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriInimile de pui se taie rondele, se pune uleiul in wok si se pun inimile si legumele , pana se inmoaie. Se lasa la racorit si se amesteca cu branza si un ou . Se pune sare dupa gust si se pune in...Citeste continuarea
Budinca de orez cu gutui si crema...
Postat de: simona72 in DulciuriSpalam orezul in mai multe ape si-l punem la fiert impreuna cu sucul Cappy. Cand orezul este fiert dam deoparte craticioara si transferam orezul intr-un vas termorezistent, de yena am folosit eu,...Citeste continuarea
Bors de legume cu ciolan afumat
Postat de: merisor67 in CiorbePregatim intai ciolanul care fiind de la tara necesita mai multa fierbere decat cel din comert. Punem ciolanul la fiert in apa calda cat sa-l acopere si-l lasam sa fiarba pana da in 2-3...Citeste continuarea
Bezele umplute cu cremă de nuci
Postat de: panacris in DulciuriAlbușurile se bat energic cu un praf de sare, zahărul pudră vanilinat, până se obține o masă cremoasă. Apoi se adaugă nuca măcinată, aromele și se amesteca usor...Citeste continuarea
Banana Roll Cake
Postat de: Steffy in TorturiRulada: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bate in continuare pana la topirea completa. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina cernuta si...Citeste continuarea
Burek cu varză
Postat de: madi_marin in Aperitive / GarnituriVarza se prepară sub formă de mâncare scăzută la cuptor, cu ceapă mai multă, boabe de piper ,foi de dafin şi pastă de roşii. Se lasă la răcit. Se unge uşor cu ulei şi...Citeste continuarea
Bilute cu rom
Postat de: adasev12 in DulciuriNapolitanele si biscuitii le-am dat la robot, apoi am adaugat margarina topita, nuca, esenta de rom, stafidele hidratate in apa calduta si rahatul taiat cubulete mici. Am amestecat bine...Citeste continuarea
Bombe - resturi de prajituri
Postat de: pusikmea in PrajituriNu am dat cantitati exacte pentru ca depinde de cate resturi aveti. Resturile si eugeniile sau biscuitii se zdrobesc, fie la robot, fie cu furculita si se amesteca. Se adauga unt sau...Citeste continuarea
Bradut de Craciun
Postat de: comanligia in DulciuriIntr-un vas se pune mierea , zaharul,untul,untura,si cele 2 linguri de lapte. Se pun la foc mic pana se omogenizeaza totul. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga zeama de...Citeste continuarea
Bomboane aperitiv cu cascaval
Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri1. Se taie cascavalul in cuburi mari, cat posibil de aceeasi marime. 2. Se desfac foile de placinta, una cate una, se ung cu putin ulei (sa nu se usuce imediat), se taie pe latul in...Citeste continuarea
Biluțe din brânză cu nuci pecan...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriIaurtul se amestecă cu sarea și se toarnă într-o sită acoperită cu tifon. Se așează sita deasupra unui bol și se strânge bine tifonul în jurul iaurtului. Se acoperă cu...Citeste continuarea
Biscuiti cu nutella
Postat de: caroline in DulciuriPunem intr-un bol faina si o amestecam cu oul intreg. Adaugam apoi crema de ciocolata si amestecam bine totul pana obtinem un aluat tare . Intindem aluatul cu ajutorul unui sucitor si...Citeste continuarea
Buturuga de Craciun
Postat de: RuxyRux in PrajituriCred ca daca ati citit ingredientele v-ati dat seama ca este crema de la prajitura minunata Carpati( multumesc Merisor drag) e a doua oara cand o prepar :) in cazul de fata am injumatatit...Citeste continuarea
Bulgarasi
Postat de: Valclaudia in DulciuriAm separat ingredientele in ordinea in care am pregatit acesti bulgarasi deliciosi. In boluri separate am amestecat ingredientele, (incepand cu ingredientele umede, adaugandu-le pe cele...Citeste continuarea
Biscuiti spritati
Postat de: alexa_elena in DulciuriAmestecam faina cu praful de corp si zaharul, adaugam untura, ouale, aromele si framantam aluatul, trebuie sa fie moale , dar nelipicios. Fixam formele speciale pentru biscuiti pe masina de...Citeste continuarea
Batoane BOUNTY
Postat de: alexa_elena in DulciuriBatem albusurile ,cu un praf de sare, pana devin o spuma tare, adaugam zaharul si mixam pana cand se dizolva, adaugam nuca de cocos si omogenizam compozitia. Compozitia se toarna intr-o...Citeste continuarea
Biscuiti cu portocala
Postat de: Dya in DulciuriMixam untul cu zaharul, atat cat sa obtinem o consistenta spumoasa. Adaugam apoi coaja rasa si sucul de portocala, ghimbirul si scortisoara. Omogenizam si punem praful de copt stins cu o...Citeste continuarea
Braduti cu ciocolata
Postat de: RuxyRux in PrajituriSunt fursecuri delicioase...insa ffff migaloase si am sa va spun si de ce :)...aluatul este manevrabil atunci cand este rece, deoarece la tempretaura camerei este fff moale si nu se poate...Citeste continuarea
Bradut de Craciun
Postat de: Corina33 in DulciuriSe amesteca faina cu praful de sare. Drojdia se freaca impreuna cu o lingurita de zahar si cateva linguri de lapte caldut, apoi se toarna peste faina si se lasa la dospit cateva minute. ...Citeste continuarea
Buturuga de Crăciun
Postat de: panacris in DulciuriPentru ruladă: Se amestecă ouăle (întregi, bineînțeles fără coajă:D!) cu zahărul, cca. 20 de minute cu mixerul până își triplează voulumul. Apoi se adaugă...Citeste continuarea
Branza fondue cu rondele de cartofi...
Postat de: deyutzky in Aperitive / GarnituriFeliile de paine le taiem cuburi. Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica. Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava...Citeste continuarea
Biscuiti pentru cei dragi
Postat de: nadea68 in DulciuriFaina o amestecam cu amidonul si praful de copt,intr-un castron incapator. Adaugam ouale,galbenusurile,untul tinut la temperatura camerei,zaharul pudra si laptele.Framantam pana obtinem un...Citeste continuarea
Biscuiti Zebra
Postat de: ANNA_46 in DulciuriUntul, praful de sare si zaharul (cernut) se amesteca , adaugam faina cernuta, framantam. Impartim aluatul in doua parti egale. La o parte din aluat adaugam cacaua (cernuta...Citeste continuarea
Buche de Noel (tort ptr Craciun)
Postat de: doralinda72 in TorturiCu ajutorul mixerului, batem la o viteza media albusurile cu zaharul ca ptr bezea, pana devine dura.oprim mixerul, punem coaja de le lamaie, apoi galbenusurile care au fost amestecate putin...Citeste continuarea
Biscuiti cu lamaie pentru Craciun
Postat de: Lia1 in PrajituriAluatul fiind atat de simplu de alcatuit, n-aveam ce poze din timpul prepararii sa mai arat. ALUTUL 1. In cuva robotului mixeaza faina si untul taiat bucati mici pana devin ca un pesmet....Citeste continuarea
Branzoaice
Postat de: Luana in DulciuriAluatul Se amesteca faina cu uleiul si restul ingredientelor pana obtinem o coca si lasam sa creasca. Intre timp facem umplutura . Amestecam branza cu galbenusurile...Citeste continuarea
Bruschete cu ton
Postat de: Luana in Aperitive / GarnituriFeliile de paine se prajesc. Ceapa se taie marunt si se amesteca cu maioneza si tonul scurs de ulei,sare, piper si se adauga peste painea prajita . Simplu si rapid . Citeste continuarea
Biscuiti pentru Mos Craciun
Postat de: nadea68 in DulciuriFoaia de tarta o tinem la temperatura camerei,dupa care o intindem. Cu ajutorul formelor pentru biscuiti decupam ce dorim. Eu am ales stelute si braduleti. Dupa ce le-am decupat le bagam la...Citeste continuarea
Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus
Postat de: Constelatialeu in DulciuriOuale cu zaharul le frecam bine,adaugam zaharul vanilat,ceva fin,smantana,stafidele si omogenizam totul.Separat sfaramam biscuitii nu foarte marunt.Cus-cus-ul il punem in apa la fiert cca 7 min,il...Citeste continuarea
Biscuiti cu nuci
Postat de: andaoana in PrajituriMargarina o mixam impreuna cu zaharul , pana cand devine ca o spuma . Adaugă galbenusul şi mixează în continuare. Nuca o macinam si o incorporam in aluat. Punem...Citeste continuarea