Adjica picanta (3)

de anisoara in Conserve, 16 Sep 2010 | 26818 vizualizari

COMENTARII (8)

Corinuta 1

16.09.2010, 11:34

Interesanta metoda, n-am mai conservat asa niciodata!

luminita20_2006 1

16.09.2010, 18:04

Anisoara ai facut o bunatate...am si uitat de cand nu am mai mancat asa ceva..... cred ca de ani buni

nadina73 1

16.09.2010, 18:21

avem ce invata de la tine

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:14

excelent..............

anisoara 1

16.09.2010, 21:52

Corina , metoda este interesanta, so foarte gustoasa. Intreaba pè Luminita - ea iti va confirma Se prepara destul de repede , si poti sa faci acum pentru mancare Numai ca adjica se mananca rece cu carne sau peste

anisoara 1

16.09.2010, 21:53

Luminita , sper ca ai sa faci , si ai sa-ti aduci aminte de gustul cel din trecut.

anisoara 1

16.09.2010, 21:54

Nadina , si Medi va multumesc.

adry88 1

23.05.2011, 11:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti cu stafide