Aperitiv placinta Picnicoasa

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2017 | 5051 vizualizari

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

12.05.2017, 17:36

Asta-i buna! Foarte buna!

Sidy 1

12.05.2017, 17:38

Pofta mare sa aveti ! Dar asta doar maine...azi doar priviti si salivati , asa cum fac si eu...

Panacris 1

12.05.2017, 18:17

Pffff, abia aștept să gust

RODIMUR 1

12.05.2017, 18:27

Mi se pare un fel de drob, dar cu ciuperci și carne, e o idee excelentă. Cred că are un gust nemaipomenit. Poate era mai bine să păstrezi surpriza, pentru mâine, dar pe de altă parte, să ne bucurăm și noi, cei care nu vom fi picnicasi, măcar cu ochii...! Bravo! Felicitări!

RODIMUR 1

12.05.2017, 18:28

Și ideea cu floricelele mi s-a părut grozavă!

Bya Ralu 1

12.05.2017, 19:09

asa asa,adu de mancare

madi_marin 1

12.05.2017, 20:02

si eu astept sa o gust

CameliaR 1

12.05.2017, 20:11

Si eu abia astept sa gust.

Rocsi 1

12.05.2017, 20:14

Ce placinta satioasa!

MotanLaOale 1

12.05.2017, 20:37

buna buna

Valclaudia 1

13.05.2017, 06:43

nebunie curata cu buretii aia de roua foarte aromati

mirela0911 1

13.05.2017, 08:45

O placinta excelenta!

dantes 1

13.05.2017, 09:21

Super!

oanapl 1

13.05.2017, 23:21

Ce bunatate!

mihaelar63 1

19.02.2018, 22:12

Am inceput citirea ingredientelor de la coada la cap ,[ cum citesc revistele ] . DUpa dovlecel am ajuns si la fleica si mi-a revenit inima la loc ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti