Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2019 | 3408 vizualizari

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

29.05.2019, 20:41

bun bun

abstract01 1

29.05.2019, 23:52

mihaelar63 1

30.05.2019, 04:33

Vad ca ne plac extremele Sarim de la ouale bibilicii la cel al strutului )

RODIMUR 1

30.05.2019, 09:06

Arată foarte bine, în farfurie...!

vasimur 1

30.05.2019, 09:17

Lau 1

30.05.2019, 09:45

Panacris 1

30.05.2019, 10:23

Exact Mihaela, urmează gâscă și prepeliță )

Rocsi 1

30.05.2019, 20:16

Cat de bine arata! Bravo!

oanapl 1

12.06.2019, 10:11

Yami! Ce bunatate! Dar nu ai precizat in reteta cum ai pregatit carnea si cate minute!

Panacris 1

12.06.2019, 18:45

Multumesc Oana! Am scris la ingrediente, ceafa de porc prajita, adica friptura ramasa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan