Bacalhau à Brás (cod)

de cristeena20 in Peste, 10 Apr 2014 | 8006 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

10.04.2014, 14:28

Satisfyyourcravings 1

10.04.2014, 14:29

Pff, cartofii și peștele mă dau pe spate! Super rețetă!

tiby 1

10.04.2014, 14:33

hmmmmm... buuunnnnaaaaa !

xana 1

10.04.2014, 14:35

Imi place mult! Si eu am pus reteta ca-i una din cele mai bune!

anca_rm 1

10.04.2014, 14:41

o reteta venita la fix, aseara am luat cod , multumesc , foarte buna =>

Merisor 1

10.04.2014, 14:44

Ce bunatate ai facut acolo!

Lavinia 1

10.04.2014, 14:45

deliciu!o salvez la favo

Mitinita 1

10.04.2014, 14:46

tare bine arata

Tabita _ 1

10.04.2014, 15:00

Super!

Tabita _ 1

10.04.2014, 15:00

La favo!

Bya Ralu 1

10.04.2014, 16:01

o sa fac si eu!favo

deyutzky 1

10.04.2014, 17:13

like!

cristeena20 1

10.04.2014, 17:27

Multumesc mult tuturor!!

cristeena20 1

10.04.2014, 17:28

Anca, ce fel de cod ai??nu bun din oricare ai grija

Satisfyyourcravings 1

10.04.2014, 18:25

Iti trebuie un anume fel? De unde stiu ca am tipul potrivit?

cristeena20 1

10.04.2014, 18:29

codul asta se cheama bacalhau..este un peste care vine uscat si sarat , iar inainte de a-l gati trebuie sa il tii in apa rece cateva zila (schimband apa de mai mutle ori) . Are un gust anume si aceste retete sunt dleicioase dar numai cu acest peste.Poate gasiti si la voi asa..aici este cel mai popular si e destul de scump. Vine din Norvegia si islanda.

Satisfyyourcravings 1

10.04.2014, 19:01

Am crezut ca cel proaspat e ok Sper sa pot incerca reteta curand.

Bunica 1

10.04.2014, 19:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton, de post