Beef Bourguignon

de ExploraCuisine in Vita, 1 Mar 2011 | 10806 vizualizari

COMENTARII (35)

marcela1979 1

01.03.2011, 19:55

tulai doamne ce de mancare faci u dar asa ca mi dai si mie

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 19:57

ce s afac tu, ma apuca creativitatea normal ca-ti dau, vii?

diaconta 1

01.03.2011, 20:02

delicioooooooos

Lau 1

01.03.2011, 20:04

delicioasa

marcela1979 1

01.03.2011, 20:05

asteapta ma la aeroport ca vin

Bunica 1

01.03.2011, 20:13

Am venit cu tacamurile mele, ca sa nu te deranjez prea mult Vreau o portieeee!

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 20:14

Sunteti tare dragute fetelor, desi e putin mai elaborata reteta aceasta va recomand sa o pregatiti macar o data, e tare buna!

LUK 1

01.03.2011, 20:53

cu siguranata e deosebita

MIUTA 1

01.03.2011, 20:53

Imi place,cred ca e delicioasa,am trecut-o la favorite.Suuuuuuper buna

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:59

mena29 1

01.03.2011, 21:09

Un deliciu!

RuxyRux 1

01.03.2011, 21:48

Cata munca...arata minunat felicitari pentru reteta

cismaru_nicoleta 1

01.03.2011, 21:54

Ce bun...

kukibella 1

01.03.2011, 22:11

minunat

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 22:34

Multumesc este intr-adevar foarte bun!

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:35

delicios si arata f bine

MotanLaOale 1

02.03.2011, 08:11

DIANA B 1

02.03.2011, 09:54

Si nu s-a imbatat cu-atata vin ???
Cred c-a iesit de-li-cioa-saaaaaaaaaa

elena1988 1

02.03.2011, 11:17

Ina 1

02.03.2011, 14:03

Panacris 1

02.03.2011, 15:24

ExploraCuisine 1

02.03.2011, 17:21

Ce funny e cam mult vin, daca nu va place se poate pune mai putin desigur, dar reteta in asta consta de fapt

cristinne 1

02.03.2011, 20:13

ce bine arata!

fabdo 1

03.03.2011, 02:24

My dear,

It is "boeuf bourguignon" and not "beef bourguignon". La Bourgogne, sau Burgundia in romaneste este o regiune din Franta. Julia Child era o fina cunoscatore a bucatariei frantuzesti. In cartea sa Mastering the Art of French Cooking reteta se numeste Boeuf Bourguignon sau Boeuf a la Bourguignonne (p.315). Daca ea respecta denumirea originala de ce nu poti si tu sa o faci?

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 02:34

My dear Fabdo,

I'm so sorry that you felt you had to correct me, but the misunderstanding lies in the fact that I did not watch "Julie and Julia", nor did I read Julia Child's book...I know exactly what's the name in French, but everywhere I read the recipe I only saw the English word. So, there's no need to offend me!

You can check this out if you have any more problems:

http://en.wikipedia.org/wiki/Beef_bourguignon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop boieresc