Biban umplut la cuptor-specific arab

de Mihaela11_jo in Peste, 19 Dec 2010 | 7482 vizualizari

COMENTARII (41)

Mihaela11_jo 1

19.12.2010, 19:24

Cris2711 Pentru atatea furculite portie dubla

La Ancuta 1

19.12.2010, 20:25

Ce bine arata. Am ajuns cam tarziu, dar sper sa mai ai

aziz 1

19.12.2010, 20:27

super, bravo ambasadorului roman din Amman ,am auzit ca a nins la voi cred ca e tare frumos ,pe noi ne-au zgiltiit neste vinturi si neste prafuri, nisipuri de am facut curat dupa ,de mi-au sarit capacele

Bunica 1

19.12.2010, 22:45

Foarte bun !

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 07:31

Postavaru

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 07:34

Um Jamal si la noi inainte de zapada au fost 3 zile cu un praf rosu din desert; parca umblai in ceata rosie!!!!!!!!!!
Nu-mi aduce aminte de curatenie
Parca a cernut cineva praf pe mobila; de masini nici nu mai vorbesc; erau toate mazgalite cu noroi

giuliana 1

20.12.2010, 07:49

ce bine arata

aziz 1

20.12.2010, 08:03

eu una la un mom dat renuntasem sa mai curat,am zis cind se termina atunci fac,am iesit pin la magazin iar baietii mei cica vor sa-mi faca ei surpriza si sa sterga praful si au sters cu servetele umede ....nu vrei sa stii cum arata mobila totul era norisori, norisori de praf bineinteles

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 08:07

Norocul tau ca ai ajutor
Mai ales cand e "hamasini"
O adevarata fericireeeeeeeeeee

MotanLaOale 1

20.12.2010, 13:52

divainbucatarie 1

20.12.2010, 14:51

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 19:35

Multumesc motan si diva

Cris2711 1

23.12.2010, 21:48

iti iau invitatia de portie dubla in serios Craciun fericit si sanatate

lia maria 1

24.12.2010, 10:15

Craciun Fericit !

Mihaela11_jo 1

25.12.2010, 20:36

Cris2711

Mihaela11_jo 1

25.12.2010, 20:36

Multumesc Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in sos picant