Boeuf bourguignonne

de Sylvia in Vita, 20 Dec 2011 | 8244 vizualizari

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

20.12.2011, 23:30

Multumim draga noastra

Nici nu se putea o reteta mai potrivita , doar a intrat in istoria culinara , nu-i asa ?

Pentru tine : frezii [ imi pare ca ti se potrivesc ]

danakarin 1

21.12.2011, 08:01

impecabil...

adry88 1

21.12.2011, 09:34

ce bine arata

silvi0ara 1

21.12.2011, 10:04

Tare buna si aratoasa.

kamy 1

22.12.2011, 00:06

la fav cu ea super reteta

Cris2711 1

31.12.2011, 16:23

An nou fericit Sylvia

Sylvia 1

12.02.2012, 15:20

Intru sa raspund ce este un bouquet garni ( buchet de garnitura s-ar traduce cred. Este o legatura din plante aromatice, legatura clasica contine cateva fire de patrunjel, cimbru uscat sau verde, cateva foi de dafin invelite cel mai adesea intre doua frunze mari de praz si legate cu ata. El poate varia in compozitie, adaugand la el un fir de telina, se rozmarin, un catel de usturoi...depinde de reteta. Da o aroma deosebita si este de baza in Franta la orice sos, friptura, mancare ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]