Branzoaice pufoase, reteta pas cu pas

de katty in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2020 | 19963 vizualizari

COMENTARII (13)

vasimur 1

01.03.2020, 22:24

Gherca Daniela 1

01.03.2020, 22:37

cele mai bune!

RODIMUR 1

01.03.2020, 23:13

Ce frumușele sunt...!

cristeena20 1

01.03.2020, 23:14

rumenite si pufoase-mmmm-ce bune!!

MotanLaOale 1

01.03.2020, 23:32

abstract01 1

02.03.2020, 03:21

mihaelar63 1

02.03.2020, 03:32

Perfecte pentru o cana cu ceai

Panacris 1

02.03.2020, 16:40

Rocsi 1

02.03.2020, 19:38

Ce pufosenii ai facut!

Ancutsa 1

08.03.2020, 22:26

Pufoase, rumene si bune!

dantes 1

09.03.2020, 10:21

Bune!

YolooAdv 1

06.02.2021, 22:53

La ce temperatura se coc?

Ginel 1

09.11.2023, 11:41

Da. Eu caut de fapt "branzoaie", si vazand ca esti din Severin am zis ca poate este ce caut.
Nimeni nu a inregistrat BRANZOAIELE ca produs DOC. Si asta trebuie sa aprinda un bec!
BRANZOAIELE sunt un produs local care se face /facea la Severin, Matusa mea lucra la o patiserie unde sefaceau BRANZOAIELE. Eu cumparam de la o patiserie din fata magazinului Decebal.
Branzoaicele tale sunt foarte aproape de BRANZOAIELE adevarate, dar ai pus umplutura , ele se fac fara umplutura si poate mai mult ulei. Vad ca ai creat si o mica confuzie: in articol cand spui "branzoaice" cand spui "branzoaie" .
Ale tale sunt mai gustoase, dar nu sunt branzoaie, iar tu sau alcineva de la Severin veti avea doar de castigat respectand reteta originala!
Trebuie sa existe organizatii locale care sa promoveze turismul la Severin si care impreuna cu Consiliul Judetean sa va ajute sa promovati acest food street DOC.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]