Brinza telemea facuta in casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 30922 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:28

Poliana 1

23.09.2012, 22:43

Asta e cea mai buna!!

Sim0na 1

24.09.2012, 22:52

Mmm.. ce branzica delicioasa ai facut!! Daca vei gasi un lapte mai gras, v-a iesi o cantitate mai mare de branza!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:54

foarte buna

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:54

mady90 1

02.07.2013, 11:15

eu as dori sa stiu cum pot face branza degresata acasa. deoarece pe piata nu gasesti, tot tzepe am luat de la tzarani!

sebirizescu 1

02.07.2013, 14:50

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:19

CarmenL 1

17.02.2015, 13:42

.

CarmenL 1

17.02.2015, 13:43

Buna ziua,

laptele trebuie fiert inainte de a face branza?
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]