Budinca de zahar ars cu lapte condensat

de ela in Dulciuri, 5 Feb 2016 | 11754 vizualizari

COMENTARII (22)

Gicuta 1

05.02.2016, 13:56

Delicioasa!

Dya Daniela Andrei 1

05.02.2016, 14:18

Superba! O idee buna! Nu am ami mancat de foarte mult timp!

Adele 1

05.02.2016, 14:53

Huoooooooooooooo )

ela 1

05.02.2016, 15:05

Adele

Valclaudia 1

05.02.2016, 17:03

wow, cum arataaaaa

Gherca Daniela 1

05.02.2016, 17:18

mmm ce super arata!

CameliaR 1

05.02.2016, 18:10

Mmm, ce bine arata budincuta!

Zamfira 1

05.02.2016, 18:12

Tare bine arata, o bunatate! :bd

Ina 1

05.02.2016, 20:12

ce frumos arata

Andra_Constantinescu 1

05.02.2016, 20:24

Tare buna!

Rocsi 1

05.02.2016, 20:43

Daca e prea dulce, doar o degust si atat!

Bya Ralu 1

05.02.2016, 23:08

ce buna e

ela 1

05.02.2016, 23:41

dantes 1

06.02.2016, 07:54

Buna!

Rahela Velicu 1

06.02.2016, 16:52

bun, bun

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 09:14

arata tare bine

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:35

buna buna

-Licurici- 1

11.02.2016, 08:43

Tare mult imi place!

ela 1

11.02.2016, 09:09

Sidy 1

20.02.2016, 06:46

Tare gustoasa mai tre'sa fie ! Ela draga, laptele am inteles cu ce il masuram, dar punem doar o singura masura ? Multumesc anticipat

ela 1

20.02.2016, 11:16

Laptele îl măsurăm cu conserva în care a fost laptele condensat,umplem cu lapte toată conserva,o singura data

RuxyRux 1

20.02.2016, 11:20

O minunatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Springerle