Budinca din macaroane cu branza

de Nepotica in Paste, 26 Mai 2010 | 51452 vizualizari

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

26.05.2010, 20:09

ce frumos arata!

ela 1

26.05.2010, 20:11

preferata mea,dar eu pun si stafide

Nepotica 1

26.05.2010, 20:13

Multumesc mult este prima mea poza,stiti cumva de ce la profilul meu scrie 0 retete?

Va pup

nadina73 1

26.05.2010, 20:16

foarte bine arata si cu siguranta e si foarte gustoasa 5 furculite

gaby_duceag 1

26.05.2010, 20:27

@nepotica-se va rectifica. oricum e de preferat ca la fiecare reteta sa ai cel putin o fotografie pentru a primi aprobare.

Miha 1

26.05.2010, 20:29

Bine ai venit! La cat mai multe retete, cu poze.

Rocsi 1

26.05.2010, 20:54

bun venit....super buna aceasta budink

mena29 1

26.05.2010, 21:09

Arata minunat si sunt sigura ca e foarte buna ,bun venit si ai de la mine cinci furculite

Ina 1

26.05.2010, 21:15

Bine ai venit la noi!

Bucataras 1

26.05.2010, 22:07

Bine ai venit in rindul bucatarasilor!

Bucataras 1

26.05.2010, 22:07

Fetelor, am anuntat cistigatoarele concursului pentru mamici cu premii pentru pici

Teo 1

26.05.2010, 22:57

intotdeauna le mananc cu placere; si ale tale arata minunat !bravo !

Roxana 1

27.05.2010, 13:13

bun bun

Nepotica 1

27.05.2010, 13:36

Va multumesc mult , chiar imi dau o senzatie de bine laudele voastre, sunteti minunati cu acest site, pozele si tot ceea ce faceti!

DIANA B 1

27.06.2011, 09:59

monike 1

27.06.2011, 11:22

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pierogi