Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 9416 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

01.09.2011, 16:10

harnicuta

alinutzika 1

01.09.2011, 16:13

e bun, dar eu nu pun nimic, nici sare, nici zahar pe el.

mihaelaM 1

01.09.2011, 16:43

Bunica 1

01.09.2011, 16:53

Foarte bun ! Sa stii ca se pastreaza si fara conservant Eu am facut la fel ca tine si dupa ce l-am pus fierbinte in sticle, le-am pus infasurate intr-o patura si astat vreo 3 zile( le-am facut in iulie). Am avut suc si bulion pana la inceputul lui iunie.

mimmi 1

01.09.2011, 18:21

Noi asa il punem de multa vreme,reteta o am de la bunica mea !

Rocsi 1

01.09.2011, 19:21

vreau si eu ca din asta nu fac

ArianaBala 1

02.09.2011, 00:30

si eu fac la fel dar fara conservant....prefer sa sterilizez sticlele dupa ce le umplu .....nu de alta dar e pacat sa folosim rosii naturale de gradina si sa stricam treaba cu conservantul asta

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !

adry88 1

02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion Panacris