Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 10215 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

01.09.2011, 16:10

harnicuta

alinutzika 1

01.09.2011, 16:13

e bun, dar eu nu pun nimic, nici sare, nici zahar pe el.

mihaelaM 1

01.09.2011, 16:43

Bunica 1

01.09.2011, 16:53

Foarte bun ! Sa stii ca se pastreaza si fara conservant Eu am facut la fel ca tine si dupa ce l-am pus fierbinte in sticle, le-am pus infasurate intr-o patura si astat vreo 3 zile( le-am facut in iulie). Am avut suc si bulion pana la inceputul lui iunie.

mimmi 1

01.09.2011, 18:21

Noi asa il punem de multa vreme,reteta o am de la bunica mea !

Rocsi 1

01.09.2011, 19:21

vreau si eu ca din asta nu fac

ArianaBala 1

02.09.2011, 00:30

si eu fac la fel dar fara conservant....prefer sa sterilizez sticlele dupa ce le umplu .....nu de alta dar e pacat sa folosim rosii naturale de gradina si sa stricam treaba cu conservantul asta

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!

mimmi 1

02.09.2011, 11:00

Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !

adry88 1

02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]