Cappuccino cheesecake

de Tuxedo in Torturi, 9 Mai 2013 | 9259 vizualizari

COMENTARII (39)

Tuxedo 1

09.05.2013, 23:39

Sidy 1

10.05.2013, 07:34

Doamne cum poate sa arate.....!

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2013, 09:12

Tare frumos!

Constelatialeu 1

10.05.2013, 09:26

Ce bine arata !

angyb 1

10.05.2013, 09:43

Toamna07 1

10.05.2013, 10:38

O felie mare,va rog,acum!

sebirizescu 1

10.05.2013, 11:02

super

Rocsi 1

10.05.2013, 11:31

Un deliciu dar si tare frumos

Lau 1

10.05.2013, 17:24

superb arata

ggm 1

11.05.2013, 14:07

Buna
am facut aseara cheesecake-ul. 2 probleme am intampinat
una la blat- prea mult unt, cand bagi la cuptor se cam topeste
si a doua-gelatina dupa ce se pune la hidratat se topeste putin in apa calda, altfel granulele se vad si nu isi face treaba gelatina. azi cand l-am taiat... a fost cam prea moale, in rest la gust e foarte bun

ggm 1

11.05.2013, 14:09

intr-adevar nu trebuie atat de multa crema de branza

Tuxedo 1

11.05.2013, 15:35

GGM, ma bucur ca ti-a placut! ce se intampla cu gelatina,in general se pune pe baie de aburi dupa ce s-a hidratat sau se incalzeste putin la microunde cca 30 de secunde. Din graba nu am mai scris amanuntul asta...imi pare rau ca ti-a iesit cam moale, mie mi-a iesit cam prea tare .
O sa adaug amanuntul la reteta, eu lucrez de mult cu gelatina si mi se pare f usor de lucrat cu ea, data viitoare o sa fiu mai atenta.
Pupici!

diana_k 1

11.05.2013, 20:40

delicios tortul

Ancutsa 1

09.09.2016, 16:14

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de cactus