Cartofi cu marar (si carnat)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 3951 vizualizari

COMENTARII (47)

lia maria 1

24.02.2011, 12:56

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:11

Mona poate de data asta da altcineva oul

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:11

Ligia, Diva multumesc

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:12

"pai ancuto, pusesi carnatul in paranteze?" ... ada ma abtin, ca se cenzureaza

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:12

Lia multumesc

gaby_duceag 1

24.02.2011, 13:35

La Ancuta 1

24.02.2011, 14:56

Gaby

tanyapatap 1

24.02.2011, 15:18

Lau 1

24.02.2011, 15:35

delicios

Sylvia 1

24.02.2011, 20:00

Toate ca toate dar cand vad asa retete si poze, ma topesc....imi amintesc de copilarie, de iernile de alat data si de tot ce imi era drag § Superba prezentarea si cu asa mancare nu ai da gres niciodata ,

La Ancuta 1

24.02.2011, 22:13

Tanya, Lau multumesc

La Ancuta 1

24.02.2011, 22:14

Sylvia multumesc mult. Ma bucur ca am putut sa iti trezesc amintiri placute

aziz 1

24.02.2011, 22:21

deci de ce nu e mararul intre paranteze?

diaconta 1

24.02.2011, 22:24

Mona,ce hiba ai gasit si tu mararul e el insusi o paranteza cred ca de aia n-a gasit Medi carnatul ca era in paranteza

aziz 1

24.02.2011, 22:30

aziz 1

24.02.2011, 22:31

si apoi ada era cu intrebarea

aziz 1

24.02.2011, 22:31

eu doar faceam valuri

La Ancuta 1

24.02.2011, 23:02

"eu doar faceam valuri"... agitatoare mica.
Cat despre paranteza... no comment

MIUTA 1

24.02.2011, 23:46

La Ancuta 1

25.02.2011, 00:12

Multumesc Miuta

mena29 1

25.02.2011, 13:44

Ce bun o fi fost!

La Ancuta 1

25.02.2011, 14:22

Mena... bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Acordeon