Castraveti bulgaresti reteta

de carmenvlad in Muraturi, 29 Oct 2011 | 47126 vizualizari

COMENTARII (13)

LUK 1

29.10.2011, 09:10

sunt foarte buni!

MIUTA 1

29.10.2011, 10:53

Foarte buni

Rocsi 1

29.10.2011, 11:08

foarte frumoase borcanelele tale

Cris2711 1

29.10.2011, 15:25

ce bine arata

nina46 1

29.10.2011, 15:34

cum adica, fara sa-i fierbi in bain-marie ? direct asa la cuptor ?

MotanLaOale 1

29.10.2011, 15:58

Lau 1

29.10.2011, 17:56

ce bine arata

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:39

buni buni

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:21

Multumesc Luk. Este prima data cand fac aceasta reteta si pentru-ca nu am avut rabdare pana la iarna, am desfacut un borcan acum. Sunt deliciosi.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:24

Miuta, Rocsi si Cris va multumesc. M-am inspirat de pe bucataras.ro pentru prezentare si pentru reteta.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:32

Nina iti multumesc ca ai trecut pe la mine. Referitor la intrebarea ta, iti spun ca toate conservele le pun dupa preparare in tava de aragaz, pe care o introduc in cuptorul incins mediu, pentru 20-30 de minute. In acest fel nu folosesc alti conservanti pentru pastrarea lor peste iarna. Trebuie sa ai grija sa nu umpli borcanele de tot, sa lasi un spatiu de 2-3 cm intre capac si continut. Te asigur ca borcanele nu se vor sparge. Eu pana acum nu am avut astfel de surpize.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:33

Motanelule, Sufletista si Mihaela va multumesc mult.

mirela0911 1

30.10.2011, 12:23

crocanti si deliciosi sunt, tare-mi plac

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe