Castraveți murați - de vară

de portiadelumina in Muraturi, 14 Iun 2018 | 6053 vizualizari

COMENTARII (56)

MotanLaOale 1

14.06.2018, 13:28

buni tare

portiadelumina 1

14.06.2018, 13:31

Motănel, urmează ciorba despre care vorbeam sâmbătă, dar pentru aia, cum e firesc, trebuia să fac întâi castraveții, nu?

xana 1

14.06.2018, 13:36

Cei mai buni!

MotanLaOale 1

14.06.2018, 13:47

Am rabdare )

Mitinita 1

14.06.2018, 14:05

Astept si eu ciorba

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:06

Motănel, răbdare, dar fără tutun, clar?

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:06

Miti, sper să mă învrednicesc să o fac înainte de a mânca toți castraveții, că mă cred în stare. )

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:07

Alexandra, pe timp de vară, da, sunt minunați, trec ărin curte și mai iau câte unul, apoi altul, tot așa până-i dau gata pe toți.

Mitinita 1

14.06.2018, 14:45

La ciorba cu dovlecei si cartofi noi pun si smantana sau iaurt?

Ancutsa 1

14.06.2018, 14:46

Sunt foarte buni!

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:49

Miti, după gust. Dacă o vrei la gust ca pe cea grecească de castraveți, de altfel plină de iaurt, poți pune, dacă nu, nu. Și mai e o chestie, că stăm în regiuni geografice diferite. Dacă faci ciorbă dulce de cartofi ori dovlecel, poți pune iaurt, dar dacă ciorba e deja acrită, cum facem noi, cu corcodușe, borș ori altă acreală, atunci chiar e opțional, ca la ciorba de burtă. Eu aș pune, dar numai în porția mea, ca să împac și capra și varza.

Corinuta 1

14.06.2018, 14:51

Bunătate de castraveti! Eu încă nu am, dar cum s-or face în grădina îmi și pun la mutat!

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:51

Aaaa, și dacă vrei, cu gust grecesc, cum spuneam, poți pune și câteva măsline (fără sâmburi), de preferință kalamata, au un gust aparte.

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:52

Da, Ancuța, chiar sunt, au gustul copilăriei mele culinare.

Corinuta 1

14.06.2018, 14:52

Murat am vrut să zic) greu e sa scrii de pe telefon....sau mai bine zis îmbătrânim

portiadelumina 1

14.06.2018, 14:54

Corina, eu nu scriu niciodată de pe telefon, motiv pentru care îmbătrânesc mai greu. )

Mitinita 1

14.06.2018, 15:04

Saru'mana de reteta. Am luat acum doua zile ingredientele, dar am vrut s-o fac fix asa cum ai descris-o Ar trebui sa te "fure" vreo emisiune culinara.

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:06

La sfaturi mă pricep, la partea practică îmi iese tare gustoasă, la aspect sunt corigent, dar deh, nimeni nu-i perfect. ) Am s-o fac, să vedem ce-o ieși, în definitiv mă veți da afară de pe site.

Mitinita 1

14.06.2018, 15:15

Ajunge cum o descrii Cred ca toti care te-am ascultat vrem s-o facem

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:17

Și am fost ponderat la vorbă, deh, încă-i post.

RODIMUR 1

14.06.2018, 15:44

Foarte bună, rețeta! Cred că și soțul meu va fi interesat de ea, deși mai avem din cei murați în toamnă, pentru că totdeauna și-a dorit să pună castraveți la murat, încă de când apar pe piață, pentru consum imediat...

Panacris 1

14.06.2018, 15:50

Pfff, acum n-am scăpare. S-a golit borcanul in care am tot făcut socata Acum le vine rândul castraveților Foarte buni!

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:54

Rodica, noi i-am terminat și pe ăi din toamnă, dar ăștia au un gust aparte, iar aroma mărarului, care mie îmi place tare mult, îi dă și-un aer special. Bine, poate mi se pare mie, dar și așa, tot îmi plac enorm.

portiadelumina 1

14.06.2018, 15:54

Cristina, asta-i flaore la ureche pentru tine dacă eu, un nebucîtar, am reușit în 20 de minute.

kytz 1

14.06.2018, 16:13

Pffff....am golit deja 2 borcane de 5 kg...deci mai sunt și alții ! Bravo! Pozele sunt foarte frumoase...parcă ar fi făcute la mine în bucătărie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in propria saramura