Ceapa coapta in bere la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 8086 vizualizari

COMENTARII (30)

mirela0911 1

28.11.2014, 14:42

Interesant si cred ca si bun!

Bya Ralu 1

28.11.2014, 14:44

da mirela are gust bun

MotanLaOale 1

28.11.2014, 14:48

Bya Ralu 1

28.11.2014, 14:50

anca_rm 1

28.11.2014, 15:06

interesanta reteta ta

Bya Ralu 1

28.11.2014, 15:07

Mulțumesc anca

babi5 1

28.11.2014, 15:23

Ceva inedit pentru mine

Bunica 1

28.11.2014, 15:37

Deci ca garnitura,da?

Ligia Bxl 1

28.11.2014, 15:50

ce bine arata

Constelatialeu 1

28.11.2014, 15:52

Si eu ziceam ca e parmezam in forma noua...

Merisor 1

28.11.2014, 16:23

Interesanta!

roxana_simona 1

28.11.2014, 17:37

_Alina_ 1

28.11.2014, 17:52

Adele 1

28.11.2014, 18:04

Valclaudia 1

28.11.2014, 18:11

interesanta reteta!

reisnaor_2006 1

28.11.2014, 18:48

wauuuuuuuuuuu

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:05

Babi

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:06

Buni da am facut si carnita

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:06

Ligia Mulțumesc

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:06

Cleme

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:07

Mery

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:07

Roxana

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:07

Alina

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:08

Adele

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:09

Claudia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]