Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 18 Ian 2010 | 39285 vizualizari
elena1988 1
Steffy 1
Arata foarte bine.
- Andreea - 1
eu cred ca ricotta proaspata cu zahar poate fi inlocuita cu brinza dulce de vaci...se aseamana mult.dar doar ricotta combinata cu mult zahar.simpla e cu totul altceva.
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Suuupeeer!! Foarte apetisant
Alina26 1
Daniela20 1
A iesit buna prajiturica, dar branza mi s-a dus la fund- s-a facut un strat...nu inteleg de ce.
diaconta 1
Bun venit Daniela Mie imi place foarte mult genul acesta de prajitura. Branza e cam multa pentru restul compozitiei,de aceea s-a dus la fund
bianca92 1
mmmmm ce buna trebuie sa fie
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:27
la 09:33
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Sidy
Constelatialeu
MotanLaOale
Panacris
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!