Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sidy in Sosuri, 21 Iul 2011 | 9850 vizualizari
aziz 1
nu se pune zahar?cum o intrebuintezi?
MotanLaOale 1
excelenta pentru diabetici
Ina 1
am auzit, dar nu stiam ce este, exact....
Lau 1
Sidy 1
Aziz....nu se pune zahar( dar daca tu vrei poti pune) sunt dulci prunele... Se papa cu carne rasol si cartofi piure...
aha interesant
jolygina 1
pentru iarna nu am stiut ca se pot pune dar si bunica mea face chisalita dar sa mancam in acel moment in ea foarte interesanta ideea
Mitinita 1
super reteta,au si asiaticii ceva asemanator si se foloseste tot pe langa carne
Criss 1
Arata bine. Eu credeam ca asa se face magiunul, numai ca se fierbe mai mult. Spre rusinea mea nu stiam ce e chisalita.
babi5 1
Mama mi-ai adus aminte de anii copilariei cita mai mincam cu pine de casa calda
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:35
ieri la 10:06
pe 11.11 la 11:02
pe 10.11 la 10:50
pe 08.11 la 16:18
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
vic 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Chris13 1
Rocsi 9
458 puncte
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!