Văzând burta cumpărată de tine mi-am adus aminte când am făcut prima oara ciorbă am cumpărat aproximativ 1,5 kg burtă proaspătă de la măcelărie. Am pus-o la fiert separat(eu așa fac din cauza mirosului) După ce am considerat eu că a fiert destul, dau să probez să văd dacă e fiartă. Băi, caut eu în oală, dar zici că s-a evaporat ) nu am știut că scade/se strânge așa de tare. Aveam 2-3 bucăți nu mai mari de o palmă. Eram așa de uimită că nu știam ce s-a întâmplat ) am dat vina pe cei de la măcelărie, susțineam că m-au înșelat )))
Ar fi de preferat cand scrieti ceva ce citeste toata Romania sa nu mai folositi regionalisme din Oltenia.Nu pricep defel ce inseamna ,,turloaie,,De aemenea nu inteleg ce ati scos ,,dupa turloaie,, si tot asa...
Penibil
Olrich, daca citeai toata reteta vedeai ca in paranteza la turloaie scrie oase, dar e clar ca n-ai citit si nu avem ce discuta. E liber sa nu-ti placa, deci poti sa treci mai departe.Desi nu cred ca te intereseaza, dar totusi iti spun, la macelaria de unde le-am cumparat exact asa scria pe eticheta ''turloaie de vita'' partea de os cu tendoane si zgarciuri de la piciorul vitei.