Ciorba de fasole uscata

de madi_marin in Ciorbe, 25 Apr 2010 | 6375 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.04.2010, 18:20

super buna...imi place foarte mult

madi_marin 1

25.04.2010, 18:29

asa e...si noua ne place, iar de data asta n+am mai pus niciun fel de carne in ea...am vrut+o asa...simpla....

Brindusa 1

25.04.2010, 18:38

eu nu pun bors, dar o mananc asa ca tine cu ceapa

madi_marin 1

25.04.2010, 18:43

Brandusa...sa stii ca nici eu nu pun de obicei, imi place dulce....dar m-am obisnuit sa storc putina lamaie pentru ca mi se pare ca i se accentueaza gustul minunat, dar cum nu am avut lamaie si am avut un bors mai putin acru....m-am gandit ca merge...si a iesit super buna....deloc acra...

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 19:55

una din ciorbele preferate ale lui George...............nici eu nu o acresc , o las dulce....................foarte , foarte buna.

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:25

eu as manca tot timpul, eu o acresc mereu, si mai nou am mancat odata acrita cu pasta de corcoduse o nebunie

Brindusa 1

25.04.2010, 20:56

aaa abia astept sa apara corcodusele. Cand e timpul lor acresc toate ciorbele cu asa ceva

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:04

si eu astept brandusa, o sa-mi fac si eu sa am pt iarna, deci m-a cucerit din primaimi lasa gura apa cand ma gandesc

madi_marin 1

25.04.2010, 21:06

eu nu am mancat niciodata ciorba acrita cu corcoduse....,. dar am auzit ca e foarte bun...

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:12

madi, e o bunatatedaca ai ocazia sa incerci, cu siguranta o sa-ti placa

madi_marin 1

25.04.2010, 21:19

pusikmea....nu cred ca am de la cine...dar poate imi prepar singura daca imi spuneti si mie cum se face......

Brindusa 1

25.04.2010, 21:51

Cumperi (sau aduni de prin corcodusii din jurul blocului ) corcoduse verzi, care sunt acre. Le speli si pui cam 2-3 maini de corcoduse intr-un litru de apa si le fierbi pana se inmoaie. Dai totul prin strecuratoare, apasand sa iasa si din pulpa. Folosesti la acrit ciorbele

nadina73 1

25.04.2010, 23:56

super buna asa o fac si eu madi dar fara eustean eu pun tarhon si bors,e grozava

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:12

fata de la care am mancat eu, pusese si marar in pasta

madi_marin 1

26.04.2010, 09:26

brandusa....multumesc pentru reteta....o sa incerc sa fac si eu .....

marcela1979 1

26.04.2010, 17:15

foarte buna tocmai s a terminat si ultimul firicel de ciorba.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta la ceaun