Ciorba de perisoare

de gaby_duceag in Ciorbe, 8 Ian 2011 | 18513 vizualizari

COMENTARII (68)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 10:19


multumesc, fetelor

adriana_bobu 1

09.01.2011, 11:21

preferata mea

Cris2711 1

09.01.2011, 12:31

Gaby ti-ai luat Roller ca sa te iei la intrecere cu mine???

Adinacarla 1

09.01.2011, 17:59

foarte buna

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:19

asa ciorbita cu leustean si tarhon as manca si eu
Gaby azi -maine concurezi cu hamburgerul Adinutei , daca ciorba ta arata asa de bine dupa 2 luni

gaby_duceag 1

15.01.2011, 15:08

adriana_bobu 1

15.01.2011, 23:07

excelenta!...preferata mea

Panacris 1

23.02.2013, 16:22

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:57

mie nu imi face spuma)))))faina ciorbita

dariadeea 1

17.04.2013, 13:48

Biutza 1

17.04.2013, 13:55

Eu dau un prim clocot la perisoare si arunc cu totul apa si le mut in oala mare de ciorba. Toxinele din sângele carnii trebuie aruncate, nu mancate. La fel la orice tip de carne.

diaconta 1

17.04.2013, 14:08

Ca sa fiu mai sigura io as arunca toata ciorba ca de ce sa ma risc
Carne n-as mai manca,m-as duce la pascut,n-as mai avea nici probleme cu dieta......

roxana_simona 1

14.05.2013, 13:04

babi5 1

26.06.2013, 08:59

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 11:39

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 00:21

DanaModog 1

17.12.2014, 23:56

Mmmm .... delicios

Rahela Velicu 1

12.04.2022, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors