Ciorba de perisoare cu bors

de nadina73 in Ciorbe, 2 Mai 2010 | 7403 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

02.05.2010, 17:18

nadina,chiar nu ai mila de mine?.................inghit in sec si ma indrept spre frigider ca nu se mai poate , ai venit cu o gramada de bunaciuni.Este o reteta foarte buna, si eu cam tot asa fac aceasta ciorba numai ca nu ii adaug smantana ca nu ii place lui George..................5 furcu , le meriti din plin...................

Rocsi 1

02.05.2010, 18:33

minunata

madi_marin 1

02.05.2010, 18:50

e una din ciorbitele mele preferate....si mai ales cu smatana...e nebunie....

nadina73 1

02.05.2010, 19:20

multumesc din suflet medioto

nadina73 1

02.05.2010, 19:20

asa e rocsi

nadina73 1

02.05.2010, 19:20

si ale mele madi si mie imi place tare mult

mariac 1

02.05.2010, 21:59

nadina73 1

03.05.2010, 08:51

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 09:26

nu am facut cu smantana niciodata, dar suna bine

nadina73 1

03.05.2010, 09:52

e grozava danuta

marcela1979 1

03.05.2010, 10:19

foarte buna cu smantana

nadina73 1

03.05.2010, 11:16

asa e carla multumesc mult

adry88 1

18.05.2011, 21:51

florylau 1

11.05.2014, 23:47

ASTA E CIORBA DE PERISOARE DIN SPANIA -mai d na draga ati incurcat cd ,spanioli nu fac asa ceva nu inventati mancaruri ce nu exista in spania sau nu am inteles eu bine ca e clasificata ca mancare spaniola

nadina73 1

28.05.2014, 15:11

florylau cred ca nu cunosti albafetu,ori ai lipsit de la ore.Unde specifica ca este mancare spaniola?NU ESTE PRIMUL COMENTARIU DE GENUL ACESTA PE CARE IL FACI LA RETETELE MELE.Fata/feteie esti total paralela.Daca ai fi cu adevarat o persoana demna si cinstita ti-ai pune poza sa te vada toata lumea.Lucrezi sub identitate falsa,,,,,RUSINE SA-TI FIE

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc