Ciorba falsa de burta

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 8506 vizualizari

COMENTARII (34)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2011, 15:02

cismaru_nicoleta 1

03.03.2011, 15:04

Da unde-i burta,ca n-o gasesc... ...m-am prins....a tinunt vreo cura miraculoasa si a slabit...aha...

cismaru_nicoleta 1

03.03.2011, 15:04

Cred ca e super buna la gust..

marcela1979 1

03.03.2011, 15:05

nicoleta daca i falsa inseamna ca nu e burta
sunt ciupercile pleurotus in loc

marcela1979 1

03.03.2011, 15:06

ms dana

DIANA B 1

03.03.2011, 15:29

Aha , burta de pleurotus interesant

kamy 1

03.03.2011, 15:29

e cu usturoi?e buuunaa

Lau 1

03.03.2011, 15:32

buna

marcela1979 1

03.03.2011, 15:37

multumesc onesta ,kamy si sufletista

LUK 1

03.03.2011, 16:32

RuxyRux 1

03.03.2011, 16:46

mmmmmmmmmmmmm...ce bine arata

Cris2711 1

03.03.2011, 16:59

elena1988 1

03.03.2011, 17:38

marcela1979 1

03.03.2011, 17:41

mersi luk,ruxi

marcela1979 1

03.03.2011, 17:42

mersi cris2711

marcela1979 1

03.03.2011, 17:42

elena te astept la o portie ca inca e calda?

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 19:27

Super buna, cred ca fac si eu din nou, din pacate nu gasesc Plaurotus, asa ca incerc altele

madi_marin 1

03.03.2011, 20:02

mmm....delicioasa.... am facut si eu mai demult....

marcela1979 1

03.03.2011, 20:22

da alina si eu am cautat azi la 3 magazine pana am gasit pleurotus

marcela1979 1

03.03.2011, 20:23

delicioasa madi intradevar ,am vazut ca si u ai facut mi a placut

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 20:33

Aiic chinezii au multe tipuri de ciuperci, dapai nu ma duc pana downtown ca sa gasesc ciuperci cand am supermarket la parter dar cred ca pleurotus sunt mai moi decat astea albe sau Portobello, si nici nu schimba culoarea la supa prea tare...oricum, e bun bun bun

Cris2711 1

03.03.2011, 20:57

m-am intors pentru Like

Mitinita 1

03.03.2011, 22:29

ciorba de burta nici nu pot sa o miros,dar cred ca asta ar merge...trebe pusa la incercare

kukibella 1

03.03.2011, 23:02

zaharia_mihaela2005 1

03.03.2011, 23:40

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors