Clatite australiene - Pikelets

de Mitinita in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 6433 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

18.01.2011, 11:12

le-ai uns cu ciocolata?

mihaelar63 1

18.01.2011, 11:18

merge cu o cana de lapte

Mitinita 1

18.01.2011, 11:18

asa a fost cerinta...eu mai bine fara,dar cateodata scap si eu o lingurita ...

Mitinita 1

18.01.2011, 11:23

mihaela,si cu o cafea merge bine

DIANA B 1

18.01.2011, 11:27

Bun , dar ce-i cup-ul ? sau gramajul

MotanLaOale 1

18.01.2011, 11:30

bun bun

Mitinita 1

18.01.2011, 11:45

onesta,eu cup-ul folosesc de obicei,daca ma inspir mai mult de pe siteurile straine.Am masurat si are aceeasi masura cu o cana de 200 ml.

MIUTA 1

18.01.2011, 12:24

si eu vreau.Mai sunt?

RuxyRux 1

18.01.2011, 12:40

Oauuuu...ce grozave....

La Ancuta 1

18.01.2011, 13:30

Mitinita 1

18.01.2011, 13:33

uite acuma ma apuc si fac

Dana Cristea - pusikmea 1

18.01.2011, 14:25

ce bune

LUK 1

18.01.2011, 14:39

Foarte bune .. Onesta am pus eu un articol cu echivalentul masurilor din bucataria internationala..acolo vezi cat e cup..si altele..

mirela0911 1

18.01.2011, 14:40

super bune

lilik 1

18.01.2011, 14:44

imi place

Cris2711 1

18.01.2011, 17:42

Vreauuuuuuu

mena29 1

18.01.2011, 18:19

Mitinita 1

18.01.2011, 18:37

grija cu cup-ul si gramajul,ca nu toate ingredientele sunt la fel de "grele". Un cup de zahar are 250gr ,iar cel de faina 125 gr (zic din memorie,s-ar putea sa gresesc),iar nuca de cocos si mai putin.

kamy 1

20.01.2011, 18:56

as papa 1-2 acum

adry88 1

10.05.2011, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta quatro formagi