Clatite pufoase reteta fara zahar

de diaconta in Dulciuri, 20 Mar 2016 | 4519 vizualizari

COMENTARII (35)

Constelatialeu 1

20.03.2016, 21:06

Lasa ca le pun eu niste dulceata de zmeura..

diaconta 1

20.03.2016, 21:08

Hai,pune-le Cleme ca tu-ti permiti la silueta ta

simona72 1

20.03.2016, 21:09

Le vreau pentru dimineata Si sunt si cu Green Sugar!

Rocsi 1

20.03.2016, 21:10

Maine vin si eu sa servesc, ca azi am burta plina cu de toate

laura_n 1

20.03.2016, 21:11

imi plac pufoseniiile astea!

- Andreea - 1

20.03.2016, 21:13

As vrea si eu una...doua...

Merisor 1

20.03.2016, 21:17

Yummm, Die, ce pofta mi-ai facut cu astea!

Catalina L 1

20.03.2016, 21:26

vreau si eu ca-s tare bune

Gherca Daniela 1

20.03.2016, 21:36

faine, merge una acum pe seara!

T I M E A 1

20.03.2016, 22:03

Dimineata as vrea si eu vreo 4-5 bucati

reisnaor_2006 1

20.03.2016, 22:08

vaiiiiiiii ce bune sunt

diaconta 1

20.03.2016, 22:09

Bine fetelor,ma duc sa mai fac ))))

MotanLaOale 1

20.03.2016, 22:34

bune bune

RuxyRux 1

20.03.2016, 22:40

Ce deliciu...ma bucur ca spui ca green sugar nu schimba gustul in prajituri pentru ca in ceai si cafea il schimba total ...arata grozav bunatatile tale!

diaconta 1

20.03.2016, 22:44

Ruxy,eu niciodata nu am simtit diferenta.
Prima oara cand mama si-a pus in cafea si ea a zis ca tine,dar apoi s-a ïmprietenit"cu el si nu a mai simtit diferenta.
Multumesc pentu aprecieri scumpo

T I M E A 1

20.03.2016, 22:53

Ruxy eu nu simt in cafea si ceai nici o diferenta si am testat si pe colegi si au baut cafeaua fara nici un gand ?

Moni_alex 1

20.03.2016, 22:55

Bune, bune!

diaconta 1

20.03.2016, 22:55

Timea si eu asa cred,acum depinde de gustul fiecaruia.

RuxyRux 1

20.03.2016, 22:57

Eu sunt mai sensibila la gusturi...simt orice schimbare...orice mica diferenta ....

T I M E A 1

20.03.2016, 23:03

Rux si eu enervant de sensibila.....arunc din gura orice nu imi place sau nu e cum vreau eu. Dar la zaharul asta de cand l-am descoperit chiar nu ii pot baga de vina pt ca imi place mult orice preparat am facut cu el. Clar e chestie de gusturi, dar mie imi place mult de tot. E drept ca eu nici nu pun mai mult de un cubulet, dar nu simt nimic ciudat.

RuxyRux 1

20.03.2016, 23:05

Eu mi-as dori sa-mi placa Tim )) As mai reduce din calorii sincer ...chiar am de gand sa il probez in prajituri...si-atunci sper sa il suport altfel...am tot incercat in ceai, cafea insa il simt )) Ce pot sa mai spun?

T I M E A 1

20.03.2016, 23:09

In prajituri nu prea ai ce simti zic eu. Adica eu nu simt diferenta intre zahar de trestie sau sfecla desi si ele au gust si miros diferit, dar in prajituri puse la cuptor eu zic ca isi pierd miros, gust si ramane doar efectul de indulcire. Eu nici nu pun niciodata zahar ca sa simt ceva foarte dulce poate doar la caramel )). Incearca in blaturi in aluaturi etc si sa ne zici apoi.

RuxyRux 1

20.03.2016, 23:15

Uite eu zaharul de palmier il simt diferit...la fel si siropul de artar si mierea....chiar o sa incerc cu green sugar in prajituri....sper sa fie altceva de data asta...m-ar avantaja sa tai din calorii....

diaconta 1

20.03.2016, 23:16

`Ruxy si eu cred ca in prajituri nu ai cum sa-l simti.
Eu la cafea nu folosesc zahar,deci nu as putea sa-ti spun,doar ca si mama s-a obisnuit cu el.

mihaelar63 1

20.03.2016, 23:21

Vreo doua pufulici de astea le-as inghiti usor si rapid )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu ricotta si gem de afine