Cordon bleu

de Gherca Daniela in Pui, 18 Dec 2014 | 7426 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

18.12.2014, 10:57

Geanina87 1

18.12.2014, 11:02

MOKUSKA 1

18.12.2014, 11:06

babi5 1

18.12.2014, 11:08

:-d

cristinutanicolita 1

18.12.2014, 11:21

simona72 1

18.12.2014, 11:21

Nu am mai facut demult...

Alina26 1

18.12.2014, 11:28

Imi place!!!

anca_rm 1

18.12.2014, 11:29

ce-mi place si de cand nu am mai facut

Gherca Daniela 1

18.12.2014, 11:47

Multumesc!

Merisor 1

18.12.2014, 11:51

Ce bun!

MotanLaOale 1

18.12.2014, 11:51

deyutzky 1

18.12.2014, 11:56

delicios

dantes 1

18.12.2014, 12:36

Bun!!!

Constelatialeu 1

18.12.2014, 13:36

Din ala portocaliu n-ai, ca bleu nu prea ma prinde?

Rocsi 1

18.12.2014, 21:23

Este preferatul meu!

mirela0911 1

18.12.2014, 21:37

Ce bun mai e!

ianculubita 1

19.12.2014, 10:18

E super bun si-mi place mult dar sper sa nu te superi,cordonul bleu nu se ruleaza,pieptului i se face un buzunar unde se pune cascaval,sunca,se prinde cu scobitoare,se da prin ou si pesmet apoi se prajeste

marcela1979 1

19.12.2014, 11:47

Gherca Daniela 1

19.12.2014, 12:11

Ianculubita, multumesc de apreciere si de ideea in felul cum faci tu Cordonul Bleu. Fiecare are o tactica a lui si fiecare face in felul in care crede ca e mai bun. Aceasta reteta este preluata dupa ideea Jamilei si chiar este foarte buna, familiei mele ii place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]