CORNULEȚE DE POST

de Panacris in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 7229 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

20.12.2015, 16:10

Delicioase

Bya Ralu 1

20.12.2015, 16:11

bune

Ina 1

20.12.2015, 16:14

bune-ar fi

Constelatialeu 1

20.12.2015, 16:27

Bune si astea !

Geanina87 1

20.12.2015, 16:28

Merisor 1

20.12.2015, 16:33

Yummm! ~

CameliaR 1

20.12.2015, 16:37

Yamiii, vreau si eu!

-Licurici- 1

20.12.2015, 16:37

mmmm.... delicioase!

T I M E A 1

20.12.2015, 16:50

mmm, bune,bune

MotanLaOale 1

20.12.2015, 17:03

bune bune

mirela0911 1

20.12.2015, 17:12

Foarte bune sunt!

Valclaudia 1

20.12.2015, 17:13

ce apetisante-s!

Bunica 1

20.12.2015, 17:13

Bune cornulețe!

Ela68 1

20.12.2015, 17:25

suuuper

tarasmariana 1

20.12.2015, 17:31

Foarte bune!

Sim0na 1

20.12.2015, 17:35

Nu te mai oprești?!

Rocsi 1

20.12.2015, 20:04

Cat de fragede sunt cornulete de post cu bors!

diaconta 1

20.12.2015, 20:52

Bine ca ai facut multe

MOKUSKA 1

20.12.2015, 22:18

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:53

tare bune!-bd

martzisor 1

21.12.2015, 13:56

buna,am incercat reteta si nu mi-a iesit in imagini arati ca pui unt sau margarina iar in reteta scrie doar ulei mi-a iesit un aluat care nu poate fi lucrat in nici un fel pare prea uleios iar faina am pus deja cca 800 g si tot nu se vede nici o schimbare ma poti ajuta cu vreo sugestie?

Panacris 1

21.12.2015, 20:05

Bună Mărtzișor Da, am pus o bucată de margarină, rectific acum rețeta. De aceea pun și poze intermediare Aluatul e întradevăr lipicios, un pic mei greu de rulat, eu am scris făină cât cuprinde, cca. 500 g, dar poate fi mai multă, acum depinde ce fel de căni ai folosit, sper că nu de ceai căni mai mari de cafea, de cca. 200 ml. Șu pune făină, cât cuprinde, până obții un fel de aluat de genul langoșilor/scovregilor ( nu găsesc în profilul tău în ce zonă locuiești ) Succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de unt cu sirop de zahar fiert, esenta de vanilie sau esenta de cafea