Cornulete cu bors

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Feb 2010 | 42097 vizualizari

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:22

Ce imi plac cornuletele, mama mea le face cu gem, dar si cu rahat sunt foarte bune!

rivka 1

10.02.2010, 23:15

sunt sigura ca daca sunt facute cu untura sunt fff fragede, aluatul facut cu untura de porc iese intr-un fel anume, edrept.

ionela2682 1

11.02.2010, 09:14

da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!

Teo 1

11.02.2010, 22:46

tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;

ionela2682 1

12.02.2010, 15:50

interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu untura si smantana