Cornuri

de silvianart in Dulciuri, 6 Ian 2017 | 3093 vizualizari

COMENTARII (11)

Panacris 1

06.01.2017, 12:20

miki_a 1

06.01.2017, 12:54

Foarte bune și frumoase! Cred totuși, ca la drojdie, pentru a nu fi confuzii să specifici cantitatea și de care ai folosit (proaspătă 25 gr sau uscată 7 gr). Succes și bun venit alături de noi!

stefy_a 1

06.01.2017, 15:44

au iesit tare frumoase! sigur si gustoase!

MotanLaOale 1

06.01.2017, 15:57

Rocsi 1

06.01.2017, 19:07

Bune!

silvianart 1

07.01.2017, 08:05

silvianart 1

07.01.2017, 08:14

miki_a..am adaugat in reteta.. drojdia la pliculet, 7 gr.

miki_a 1

07.01.2017, 09:34

bine ai facut!

silvianart 1

07.01.2017, 09:38

mirela0911 1

07.01.2017, 10:37

Servesc unul sa am la

dantes 1

07.01.2017, 11:34

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]