Cotlet de porc cu legume la cuptor

de papabundetot in Porc, 2 Aug 2014 | 4391 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

02.08.2014, 20:01

Bun, dar fac o pauză, desigur, pentru că-i post.

papabundetot 1

02.08.2014, 20:02

Multumesc Padre!

Merisor 1

02.08.2014, 20:04

ce bine arata!

Bya Ralu 1

02.08.2014, 20:05

ce fain arata

Constelatialeu 1

02.08.2014, 20:09

dantes 1

02.08.2014, 20:11

Foarte bun!

Ina 1

02.08.2014, 20:40

ce bun

Valclaudia 1

02.08.2014, 21:10

imi place, clar! Vin la masa??

Anett 1

02.08.2014, 21:29

Bunica 1

02.08.2014, 21:31

Harnicuta ai fost!

roxana_simona 1

02.08.2014, 21:34

Rocsi 1

02.08.2014, 21:41

Bun!

MotanLaOale 1

02.08.2014, 23:03

babi5 1

03.08.2014, 06:29

Cred ca carnea ar fi trebuit pusa inainte la cuptor si mai catre final legumele findca puse o data cu carnea legumele isi pierd din calitate,
termenul de preparare al legumelor este mult mai mic decit al carni , mai ales ca ai folosit conopida si brocoli. iao ca si un sfat nu ca si observatie

MOKUSKA 1

03.08.2014, 09:24

Ce bine arată

Panacris 1

13.08.2014, 18:05

Panacris 1

13.08.2014, 18:07

Babi, nu-i nicio problemă Așa prepar și eu Legumele sunt tare faine, nu se înmoaie, vor fi doar crocante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc in stil chinezesc (Pork stir fry)