Covrigi cu mac si susan

de GeorgiaA in Piine, 11 Mar 2014 | 11320 vizualizari

COMENTARII (40)

Valclaudia 1

12.03.2014, 06:39

Buna dimineata! Vreau si eu!

deyutzky 1

12.03.2014, 06:56

woooww...ce bine arata!! i-am pus la favorite

botcrina 1

12.03.2014, 07:51

tiby 1

12.03.2014, 08:39

merg la fix dimineata...

Panacris 1

12.03.2014, 08:39

Super!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:23

Multumesc mult, dragilor!

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:27

Tare-s faini!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:30

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

simonacallas 1

12.03.2014, 13:25

Stiam ca se oparesc, pentru ca la noi in cartier e o simigerie cu un perete din sticla prin care se poate vedea tot procesul de fabricatie, dar nu stiam de bicarbonat. Multumesc. Covrigii arata minunat si mie imi plac cu orice garnitura - mac, susan, sare, chimen - sa fie primiti Brava!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 15:51

Simona, eu neavand unde sa vad nu stiam despre acest proces de fabricatie, am aflat ulterior, oricum ma bucur de acesti covrigi, sunt foarte faini.
Multumesc mult dragelor!

Rocsi 1

12.03.2014, 20:50

Vreau si euuuuu

GeorgiaA 1

12.03.2014, 23:16

Esti invitata mea!

Micutza Luana 1

13.03.2014, 17:46

ce faini sunt

GeorgiaA 1

13.03.2014, 18:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarbesti