Covrigi cu mac si susan

de GeorgiaA in Piine, 11 Mar 2014 | 11011 vizualizari

COMENTARII (40)

Valclaudia 1

12.03.2014, 06:39

Buna dimineata! Vreau si eu!

deyutzky 1

12.03.2014, 06:56

woooww...ce bine arata!! i-am pus la favorite

botcrina 1

12.03.2014, 07:51

tiby 1

12.03.2014, 08:39

merg la fix dimineata...

Panacris 1

12.03.2014, 08:39

Super!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:23

Multumesc mult, dragilor!

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:27

Tare-s faini!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:30

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

simonacallas 1

12.03.2014, 13:25

Stiam ca se oparesc, pentru ca la noi in cartier e o simigerie cu un perete din sticla prin care se poate vedea tot procesul de fabricatie, dar nu stiam de bicarbonat. Multumesc. Covrigii arata minunat si mie imi plac cu orice garnitura - mac, susan, sare, chimen - sa fie primiti Brava!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 15:51

Simona, eu neavand unde sa vad nu stiam despre acest proces de fabricatie, am aflat ulterior, oricum ma bucur de acesti covrigi, sunt foarte faini.
Multumesc mult dragelor!

Rocsi 1

12.03.2014, 20:50

Vreau si euuuuu

GeorgiaA 1

12.03.2014, 23:16

Esti invitata mea!

Micutza Luana 1

13.03.2014, 17:46

ce faini sunt

GeorgiaA 1

13.03.2014, 18:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Koulouria Thessalonikis (covrigi din zona Salonic)