Cozonac pufos cu cacao, nuca, stafide si rahat

de Oana in Prajituri, 15 Apr 2011 | 47914 vizualizari

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

16.04.2011, 13:22

Adorabili cozonaceii tai Oana...felicitari!!!!!

Mihaela11_jo 1

16.04.2011, 15:29

Foarte fini

liana_geicu 1

16.04.2011, 20:05

Hmmm..ce bine arata! Parca simt deja mirosul si gustul cozonacului abia scos din cuptor! Nici un dulce nu se compara cu cozonacul!

jolygina 1

17.04.2011, 18:23

elena1988 1

21.04.2011, 09:51

horia 1

24.04.2011, 08:15

HRISTOS A INVIAT!

Oana 1

24.04.2011, 16:38

Adevarat a inviat!

adry88 1

31.05.2011, 21:04

ce bn arata

Angelina_Elena 1

13.03.2012, 19:36

ce cozonac minunat,ce bun trebuie sa fi fost!

Oana 1

14.03.2012, 09:05

Multumesc!

papusa 1

21.12.2012, 11:00

Am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta,nu stiu ce se intampla dar am incercat 3 retete diferite de cozonaci inclusiv a ceasta si nu-mi creste aluatul,desi urmaresc reteta intocmai,care o fi cauza? ma puteti ajuta cu un raspuns?
multumesc.

diaconta 1

21.12.2012, 11:08

Papusa,nu stiu sa-ti spun cum e daca folosesti drojdie uscata si masina de paine.Daca folosesti drojdie proaspata,regula de baza este sa nu pui laptele fierbine,doar caldut si sa lasi aluatul la dospit intr-un loc caldut si ferit de curenti de aer.De asemenea nu trebuie sa pui prea mult zahar in aluatul pentru cozonac.O zi frumoasa

ela 1

21.12.2012, 11:09

papusa,respecti cam ce scrie aici pt un cozonac reusit: http://www.bucataras.ro/articole/trucuri-pentru-un-cozonac-reusit-15188.html

papusa 1

21.12.2012, 13:19

Va multumesc pt. raspunsuri,sunteti dragute, insa as fi vrut sa fac cu drojdie uscata pt.ca am mai multa in casa,si precum in reteta,la masina de paine.
Poate sunt persoane care au facut acesta reteta si ma pot ajuta.

diaconta 1

21.12.2012, 13:34

Papusa,uite aici cu drojdie uscata si la Miha mai gasesti multe retete.Poate iti e vreuna pe plac.http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-20322.html

papusa 1

21.12.2012, 14:14

M-am uitat la trucuri si deja le-am luat in considerare.Oare problema este ca nu am tinut la temperatura camerei ouale decat 2 ore?o fi prea putin?
multumesc.
M-am uitat la retetele lui Miha,asta imi place mai mult.

diaconta 1

21.12.2012, 14:22

Papusa,ar trebui sa fie suficient si pentru oua,dar poti si sa le tii putin in apa calduta daca crezi ca nu's destul de potrivite ca si temperatura.

Oana 1

25.12.2012, 00:01

Eu am facut reteta asta de f.f. multe ori si intotdeauna au iesit exact ca in poza...si nu am scos ouale din frigider inainte tot timpul...in masina creste aluatul de fiecare data daca pui ingredientele in ordinea indicata. Dupa ce pui umplutura, trebuie sa ii tii feriti de curent si la cald, eu ii pun pe aragaz, cu cuptorul dat drumul, deci e f. cald. Sper sa reusesti! Craciun Fericit tuturor!

LiviaTudor 1

20.03.2018, 22:14

Cantitatea este pt masina de pâine care are capacitatea de maxim 1 kg? Sau 1,5 kg?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci si stafide