Creveti marinati la cuptor

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Dec 2015 | 5329 vizualizari

COMENTARII (21)

Adele 1

24.12.2015, 22:05

Buni Chair anul asta am indraznit si eu )

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:05

bravo!eu ii ador

laura_n 1

24.12.2015, 22:06

oaaaaa, ce bine am nimerit! si ce grozav arata!

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:07

daca veneai acum cateva ore,poate prindeai ceva )

laura_n 1

24.12.2015, 22:07

lasa ca ling monitorul, e bine si asa ))))

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:09

Constelatialeu 1

24.12.2015, 22:11

Bleah....

laura_n 1

24.12.2015, 22:17

Cleme, asa eram si eu. Cred ca am mai povestit. Daca reusesti sa gusti din unul, pur si simplu iti schimbi parerea! Eu te inteleg si stiu de ce spui asa, dar musai sa le dai o sansa. Sunt asa...un fel de best of in materie de fructe de mare!

laura_n 1

24.12.2015, 22:18

dar sa alegi din cei mari cum a facut Gurita, sa nu iei "vermisori" din aia mici )))

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:21

cleme ))

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:22

laura )

Zamfira 1

24.12.2015, 22:25

Oaaauuu ce bine arata, aifacut o super bunatate!!!!!

MotanLaOale 1

24.12.2015, 22:29

buni buni

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:32

multumesc zamfira,stiu )

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:33

motan

Corinuta 1

24.12.2015, 23:27

Foarte fain arata!

Bya Ralu 1

24.12.2015, 23:49

simona72 1

25.12.2015, 13:15

Vreau!

Bya Ralu 1

25.12.2015, 13:30

CameliaR 1

25.12.2015, 17:07

Bya Ralu 1

25.12.2015, 23:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]