Crispy strips

de elena1988 in Pui, 24 Mar 2011 | 7579 vizualizari

COMENTARII (28)

kukibella 1

24.03.2011, 20:09

deyutzky 1

24.03.2011, 20:10

elena1988 1

24.03.2011, 20:19

kuki

elena1988 1

24.03.2011, 20:19

deyu

Mitinita 1

24.03.2011, 20:25

bun cu fulgi de porumb

elena1988 1

24.03.2011, 20:42

mitinita

Lau 1

24.03.2011, 21:11

bunnnnn

mirela0911 1

24.03.2011, 21:36

excelenti

kamy 1

24.03.2011, 21:52

Cris2711 1

24.03.2011, 21:58

iar ai fost harnicuta tare

Dya Daniela Andrei 1

24.03.2011, 21:59

Rocsi 1

24.03.2011, 22:11

LUK 1

24.03.2011, 22:41

excelente

elena1988 1

25.03.2011, 09:18

sufletista

elena1988 1

25.03.2011, 09:19

mirela

elena1988 1

25.03.2011, 09:19

kamy

elena1988 1

25.03.2011, 09:19

cris

elena1988 1

25.03.2011, 09:19

rocsi

elena1988 1

25.03.2011, 09:20

luk

elena1988 1

25.03.2011, 09:20

dya

c_luminita 1

25.03.2011, 15:52

si eu fac dar nu fierb puiul inainte ci il tai fisii ,il condimentez si-l dau prin faina,ou batut si apoi prin fulgi de porumb maruntiti . sunt f bune.

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:15

MotanLaOale 1

25.03.2011, 19:10

bun bun

elena1988 1

25.03.2011, 19:34

luminita eu lam fiert un pic inainte, ca asa risti sa fie crud putin, ca am patit-o

elena1988 1

25.03.2011, 19:35

diva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]