Crutoane aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 27 Ian 2014 | 6834 vizualizari

COMENTARII (23)

Sylvia 1

27.01.2014, 16:22

nu vreau sa spun ca ar fi cineva care sa nu stie sa le faca vreau sa va arat ce simplu si ce bune se pot face sa nu le mai cumparati data viitaore sa le faceti voi

T I M E A 1

27.01.2014, 16:25

sunt prezenta mereu la asa ceva

babi5 1

27.01.2014, 16:26

Super bune merge bine la supa crema de dovleac copt

Bucataras Medi 1

27.01.2014, 16:29

ce bune trebuie sa fie!

laura_n 1

27.01.2014, 16:41

eu le-as rontai asa

- Andreea - 1

27.01.2014, 16:47

Tare bune

Irina 1

27.01.2014, 16:54

Mmm, ce bune sunt, usor aromate! Mi-a ramas in minte ca mi-ai povestit mai demult si despre chipsurile tale din legume. Am sa le caut printre retetele tale sa mi le notez si eu!

Bunica 1

27.01.2014, 17:01

Crutoane aromate, delicioase!

Bya Ralu 1

27.01.2014, 17:05

bune

Mutulica 1

27.01.2014, 18:02

eu mancam asa ceva dar niciodata nu m-am gandit sa-i spun mamei sa le stropeasca cu ceva. Nici nu cred ca exista pe vremea aia.

mihaelar63 1

27.01.2014, 18:08

Am sa-mi prepar si eu. Buna idee

Panacris 1

27.01.2014, 18:20

xana 1

27.01.2014, 18:33

Intr-adevar, nici nu se compara cu cele cumparate! Minunate crutoanele tale

Sylvia 1

27.01.2014, 18:42

Se pot aromatiza diferit, daca se fac pt o iepure la cuptor armatizate cu ulei si rozmarin, simple cu ulei si usturoi sau astea cu amestec de ierburi, schimba mult dau un iz de ierburi aromate si sunt f bune is asa de rontait seara

Sylvia 1

27.01.2014, 18:43

plus ca ne ajuta sa nu aruncam painea ca ma enerveaza ca ramane mereu ...

Sylvia 1

27.01.2014, 18:44

Irina am facut ultima data cipsuri de sunca ( jambon crud afumat ) sunt bestiale merita testate am pus si reteta , am mai facut niste acadele de parmezan o sa pun si reteta lor, le faceam la castel pt decor la risotto si am facut si acasa sa va arat si voua

Merisor 1

27.01.2014, 18:54

Ce idee faina!

simona72 1

27.01.2014, 19:14

Uite, crutoanele astea, acum le-as manca cu branza fondue

Rocsi 1

27.01.2014, 19:24

Bune si de rontait asa goale!

MotanLaOale 1

27.01.2014, 20:43

anca_rm 1

28.01.2014, 09:25

ce bunatati de rontait

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:36

imi plac

Lia_ 1

14.03.2014, 07:23

am preparat de multe ori, le mancam si ca pe bake-rolls dar nu stiam de patrunjel. ... si mai puneam oregano

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici de post