Cum facem Sushi

de Anastasia in Somon, 28 Apr 2014 | 18068 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

28.04.2014, 16:15

Bine ai revenit Anastasia Trimite o caserola cu sushi sa degust Doresc sa ma conving daca merita

Anastasia 1

28.04.2014, 16:27

sigur merita, multumesc

Merisor 1

28.04.2014, 16:38

Super! Ce bine arata!

Miha 1

28.04.2014, 17:41

bun revenit!

Corinuta 1

28.04.2014, 17:53

Ce fain arata! N-am mancat niciodata! Bine ai revenit Anastasia!

simonacallas 1

28.04.2014, 17:58

Nici eu n-am mancat sushi, desi imi tot propun sa incerc, Multumim pentru explicatii

- Andreea - 1

28.04.2014, 18:00

Simplu dar foarte gustos

simonacallas 1

28.04.2014, 18:00

Am uitat ceva: unde se gasesc in Romanik icrele astea tobiko? Imi plac la nebunie culorile lor

Panacris 1

28.04.2014, 18:16

Interesant! Cu icre nu am probat

elucubratiiculinare 1

28.04.2014, 20:27

Rocsi 1

28.04.2014, 20:58

Nu mananc dar arata foarte bine

Alexandra Burz 1

28.04.2014, 21:23

Lavinia 1

29.04.2014, 09:37

favorite!

Anastasia 1

29.04.2014, 10:49

Fetelor, va multumesc pentru aprecieri cine nu le-a gustat niciodata pierde, pentru ca e ceva foarte gustos si inedit ca gust, algele nori au o aroma si un gust specific, iar impreuna cu restul ingredientelor fac un ansamblu perfect, va recomand sa incercati, iar cine are frica de somon crud il poate inlocui cu cel afumat Icrele tobiko la Chisinau le-am gasit intr-un marchet mare se numeste Nr 1 la produsele marine inghetate, in Romania ar fi mai usor sa gasiti pe google (icre tobiko Romania ).

laura_n 1

29.04.2014, 17:37

ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]