Cum se face sucul de rosii

de vasimur in Bulion, 23 Sep 2017 | 8233 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

23.09.2017, 19:48

deci ai la iarna de-un Bloody Mary

Noi nu folosim deloc sare si zahar, pun doar aspirina pisata la fiecare sticla si tine perfect cativa ani https://www.bucataras.ro/retete/suc-de-rosii-24568.html

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:53

Bag de seama ca te vrei premiant, ai intrat in priza....

RODIMUR 1

23.09.2017, 19:54

Explică-i ce înseamnă premiant...!

Constelatialeu 1

23.09.2017, 19:56

Nu explic nimic, ca nici eu nu stiam, m-am aruncat cu capul direct in zid si nu stiam de ce ma felicitau bucatarasii....

vasimur 1

23.09.2017, 20:00

Clementina, așa sunt ardelenii, le trebuie ceva timp până ce intră în priză... după aia sunt greu de oprit!

vasimur 1

23.09.2017, 20:06

Ina, de-un Bloody Mary am, chiar și de mai multe! Doar poza cu paharul este din cel de anul trecut.

Panacris 1

23.09.2017, 20:10

Bun, bun!

Bunica 1

23.09.2017, 20:54

E la pastrat pentru iarna!

vasimur 1

23.09.2017, 21:01

Mulțumesc pentru încurajări!

MotanLaOale 1

23.09.2017, 21:20

mirela0911 1

23.09.2017, 22:38

Ce culoare frumoasă are!

dantes 1

28.09.2017, 08:33

CorinaBran Mihalache 1

08.08.2018, 23:05

Se poate reduce timpul de fierbere daca lasati sucul rezultat la decantat. Apa se scoate cu un furtun subtire si sucul de rosii va fi mai consistent.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii